ANUNTURI

NOUTATI !

NU FURATI SI NU COPIATI MUNCA NOASTRA.

LINKURI PARTENERE

ATENTIE!

UN SIMPLU MULTUMESC NE DA PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE

duminică, 21 aprilie 2013

THE HORSE HEALER

THE HORSE HEALER


A Medical drama about the life of a low-class veterinarian of that era who was a horse doctor then becoming a high official as a court physician in charge of the king's health in the late period of the Joseon Dynasty.

Traducerea si adaptarea: ella73





READ MORE:CLICK AICI

30 de comentarii:

  1. Multumesc mult!Am urmarit si voi urmari in continuare cu f mare placere serialele traduse de tine.Sunt f bine traduse, corect gramatical si alese chiar pe gustul meu si al sotiei!Eu sunt unul din fanii tai. Astept in taina , fara sa te zoresc cumva, sa-ti continui proiectele minunate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest serial este fascinant atit de bun dupa pasti voi incepe sa vad seriale sa pot fi cu gindul la ep respetiv nu pe meleaguri straine unde sint cei dragi mie tu sti atit de bine te sarut draga mea ella sa ai o saptamina plina de pace si liniste sufleteasca ....cu drag Antonia !...

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc. Multumesc pentru ca am ocazia sa o pot face. Sunt una dintre persoanele care urmaresc serialele fara a avea conturi pe siteuri, deci nu pot lasa mesaje. De aceea sunt bucuroasa sa o pot face aici. Draga ella, am urmarit si voi urmari in continuare cu mare placere serialele traduse de tine. Imi plac la nebunie, in special acest serial. Sa ai spor la tradus si multe bucurii in viata.
    Va doresc un Paste fericit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc mult si te felicit pentru seriozitatea cu care-ti tratezi proiectele. Sa ai parte numai de bine si sa fii iubita.

    RăspundețiȘtergere
  5. sunt mai multe episoade sau numai 32?sunt foarte curioasa ce se mai intimpla.multumesc pentru filmele interesante traduse de tine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. The Horse Healer are 50 de episoade şi saptămânal vor fi postate câte două.
      Trebuie doar răbdare, de la săptămână la săptămână...
      Vizionare plăcută!

      Ștergere
  6. Revin acum dupa ceva vreme si ceea ce gasesc aici ... ma face sa ma simt ... ca acasa ( ceea ce inseamna ca nu prea e de glumit cu spatiul virtual :) ). Am aproape certitudinea ca tandemul de vis ianadaliana-ella73 va crea aici un coltisor confortabil coreean unde isi vor alimenta imaginatia multi , foarte multi pasionati ai fenomenului K ( asa imi place mie sa-l numesc ). Imi doresc sa incep cat mai repede vizionarea la The Horse Healer ( despre care am citit numai lucruri bune) , pentru care va rog sa primiti de pe acum multumirile mele ! Succes !

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc, mult! Am descoperit de curand blogul tau...Sunt o fana a filmelor coreene.. Este super!Succes! Sa ai parte numai de bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc pentru intreaga munca care o depuneti si pentru proiectele alese!Succes in toate si Domnul sa va implineasca toate dorintele.Horse Healer are de actori foarte talentati si povestea e pe masura.Spor in toate proiectele de aici,cat si in plan personal!

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc frumos,Ella.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vreau sa multumesc pentru traducerea cestor seriale absolut"delicioase".

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc mult pentru tot efortul depus. Admiratie şi respect pentru munca pe care o faci si cum o faci. Ma alatur si eu celor care apreciaza temele pe care le alegi in serialele traduse. Asa cum s-a spus mai sus, sunt absolut delicioase.
    Am remarcat ca la tine nu conteaza popularitatea serialului, ci mesajul, personajele, caracterele. Iar stilul tau de tradus, creeaza dependenta. Nu e de ras, asta simt eu si poate si altii care-ti iubesc stilul. Aici e marea diferenta dintre traducatori : stilul. Toti traduc dar putini reusesc sa adapteze atat de bine incat sa mearga la sufletul privitorului.
    Imi cer scuze de laude. Apreciez munca tuturor celor care ne daruiesc clipe frumoase si multumesc pentru asta, dar ella73 va ramane favorita mea.

    RăspundețiȘtergere
  12. -Spre rusinea mea ,am urmarit ac serial si pe blogul anterior ,mi-a placut asa de mult incat v-am urmarit peste totM-a impresionat scenariul -ev ol istorica a medicinei-tratamentele naturiste-cred ca voi relua serialul pt a nota cateva retete- evol chirurgiei,si in plan paralel viata personajelor principale cu framantarile si implinirile sau nerealizarile lor Multumesc mult pt ceea ce realizati

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc ella! Un adevarat cadou cu finalizarea serialului. Deci... voi face noapte alba din cauza generozitatii tale. Respect si admiratie, e tot ce pot spune in fata acestui proiect minunat realizat.
    Acum, intrebarea mea e spre ce te vei orienta... Temele alese de tine sunt, asa cum cineva spune mai sus, absolut delicioase... mai ales pentru cei de varsta mea... adica... tineri.
    Sa ai succes in toate si mai ales in proiectele viitoare. Noi suntem aici si asteptam rabdatori.

    RăspundețiȘtergere
  14. Un subiect captivant-evolutia medicinei moderne combinata in absolut toate tratamentele cu medicina traditionala orientala-acupunctura -cu fitoterapia,in paralel cu desfasurarea intrigilor de la curte-toate interpretate de artisti deosebiti,a fost posibila vizionarea datorita aranjarii si postarii cu deosebita atentie si a unei traduceri de ffff buna calitate,Multumesc mult- mult succes in proiectele viitoarecoar47

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc pentru acest serial exceptional si de asemenea pentru traducerea foarte buna pe care o realizeaza ella73.Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  16. multumim pentru tot ceia ce faceti pentru noi

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc Ella puntru traducerea acestui serial de exceptie. Felicitrari si succes in tot ceea ce va propuneti in viata!

    RăspundețiȘtergere
  18. ella multumesc. O adevarata capodopera. Actori buni, rolurile la fel iar actiunea delicioasa. Sa nu mai spun de postare, traducere si... multa seriozitate. Felicitari pentru terminarea inca unui proiect... si inceperea altuia nou, la fel de delicios. ( o intrebare personala, iti place medicina?)

    RăspundețiȘtergere
  19. Mi-a placut extraordinar de mult acest serial! Multumesc din suflet pentru acest regal! Jos palaria! Merita neaparat vazut! Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  20. Multumesc din suflet pentru acest serial minunat.Mi-a facut o deosebita placere sa-l urmaresc. Multumesc pentru bucuria facuta. Elena

    RăspundețiȘtergere
  21. Un serial de exceptie,multumesc frumos,Ella.

    RăspundețiȘtergere
  22. Esti minunata, si-ti multumesc din suflet pentru generozitatea ta!

    RăspundețiȘtergere
  23. Frumos serial.Va multumesc pentru posibilitatea de a-l urmari.

    RăspundețiȘtergere
  24. Un serial extraordinar de frumos.Va multumesc din suflet ca mi-ati dat posibilitatea de al viziona.Va doresc numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  25. Sincere multumiri pentru traducerea acestui serial. L-am urmarit cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  26. Mi-a placut foarte mult acest serial minunat si pentru tin sa-ti multumesc din suflet...

    RăspundețiȘtergere
  27. LA MULTI ANI draga noastra Ianadaliana! Noul an sa-ti aduca sanatate, bucurii, zile senine,prosperitate si putere de munca. Te admiram si te iubim.\

    RăspundețiȘtergere
  28. Va multumesc si ma bucur ca inca mai rezistati !

    RăspundețiȘtergere

Cele mai vizionate postări

Imagini pentru teme create de pederk. Un produs Blogger.

Vizitatori