ANUNTURI

NOUTATI !

NU FURATI SI NU COPIATI MUNCA NOASTRA.

LINKURI PARTENERE

ATENTIE!

UN SIMPLU MULTUMESC NE DA PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE

vineri, 24 mai 2013

FULL HOUSE

FULL HOUSE

Han Ji Eun is a naive writer who got swindled out of everything she owned including her house by her best friends. Stranded in China, She managed to borrow money from an actor Lee Young Jae to return to Korea. On her return, she found out that her house was bought by Lee Young Jae. In an attempt to get her possessions back, she entered in a contract marriage with Young Jae for one year. 

Traducerea si adaptarea: ionicar
http://www.monochrome.ro/korea



READ MORE: 

17 comentarii:

  1. Multi vad, putini multumesc. Multumesc din suflet ionicar si tie ianadaliana.Faceti numai lucruri frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am mai comentat si pe site-ul peteava la vremea respectiva. Periodic imi este dor de acest serial si mai accesez cate un episod, asa sa ma mai distrez. Multumesc ianadaliana si ionicar. (ianadaliana, stiu ca acest serial este pentru tine unul de suflet)

    RăspundețiȘtergere
  3. Revin: daca as avea putere de convingere, as recomanda unor traducatori sa se orienteze catre acest blog, dar cum nu am nici o putere, nu-mi ramane decat sa-i rog sa mai reflecte inca odata asupra site-urilor colaboratoare. (cine se aseamana, se aduna: ella73 si ianadaliana, va pup fetelor).

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc pt serialele minunate postate.Majoritatea sunt chiar preferatele mele si le reiau din cand in cand.Suneti niste oameni minunati.MULTUMESC!!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc foarte mult pentru toata munca depusa! E o reala placere pentru noi sa putem avea acces la asemenea seriale mununate. Multumesc mult pentru acest lucru!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt Elena. Ianadaliana-un nume muzical ce cu greu poate fi ignorat-( si nu zic asta ca sa te "perii"), chiar imi place! Ma bucur ca am vazut "Full house"! Trecand peste scenele amuzante, pe mine m-au intristat situatiile jenante (consider eu)in care sunt pusi actorii de catre producatori/finantatori, care, pentru gologanii lor, trateaza pe respectivii actori ca pe niste papusi. Personalitatea le este redusa la zero, actiunile personale,de asemenea _ vezi vizita in parcul de distractii_!

    RăspundețiȘtergere
  7. Multumesc pentru repostarea acestui serial. L-am revazut cu placere si multa putere de munca in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Am vazut serialul acesta de doua ori si pot spune cu siguranta ca il voi revedea deoarece este unu dintre serialrle mele de suflet. Cine nu l-a vazut sa nu-l rateze ca pierde .

    RăspundețiȘtergere
  9. Am revazut acuma acest minunat serial( eu il consider de suflet) care m-a binedispus a nu stiu cata oara deoarece actorii sunt minunatii(am vazut toate serialele in care au jucat Rain si Song Hye Kyo, consider ca sunt foarte mari actori)povestea trista (dar adevarata in unele situatii)iar situatiile hazlii nu lipsesc. Va multumesc din suflet pentru repostare si totodata "PENTRU CA EXISTATII" si a-ti infinta acest blog pentru a visa alaturi de asiatici. Permiteti-mi sa ma plec in fata voastra cu RESPECT pentru munca gratuita pe care o prestati pentru noi cei multii si care nu stim limba engleza. MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  10. Bun serial,actori frumosi si talentati,va multumesc ca ati facut posibil sa il vad,sunteti minunati.

    RăspundețiȘtergere
  11. MULTUMESC Ianadaliana pentru acest serial, si nu numai pentru acesta,MULTUMESC pentru traducere si acces la blogul tau...MULTUMESC...suntei minunati si va iubesc!Nicoleta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc Ionicar,multumesc Ianadaliana.Cu multa stima si respect Vio

    RăspundețiȘtergere
  13. MULTUMESC ionicar. Exceptionala traducere si adaptare. Multumesc ianadaliana pentru postare.

    RăspundețiȘtergere
  14. O poveste frumoasa, serial care nu plictiseste cand il revezi, din punctul meu de vedere.(in momentele mai rele vizionez sau revad cea ce mi-a placut) Multumesc echipei pentru munca care o depune si fighting!

    RăspundețiȘtergere
  15. amuzant, cam pueril...dar trebuie vazut tocmai pentru ca deconecteaza...

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc mult,sanatate va doresc si sa ne daruiti seriale la fel de bune in viitor.

    RăspundețiȘtergere

Cele mai vizionate postări

Imagini pentru teme create de pederk. Un produs Blogger.

Vizitatori