ANUNTURI

NOUTATI !

NU FURATI SI NU COPIATI MUNCA NOASTRA.

LINKURI PARTENERE

ATENTIE!

UN SIMPLU MULTUMESC NE DA PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE

joi, 30 mai 2013

WITCH YOO HEE

Witch Yoo Hee 

As the director of her father's advertising company, Ma Yoo Hee (Han Ga In) is known as a witch for her ruthless, no nonsense character. After a string of failed attempts to hire a housekeeper, she (literally) runs into Chae Moo Ryong (Jae Hee), ex-medical student turned aspiring chef. As a way to work off his debt for crashing into her car, he agrees to become her housekeeper and personal love affairs coach for one month. Gladly, he gives her a makeover that attracts both her old friend Johnny Kruger (Dennis Oh) and her first love Joon Ha (Kim Jung Hoon). 


Traducerea si adaptarea: Ep.1, 2, 8-Nia; 

                                                                                           Ep.3, 12, 15-Sandra;                                             
                                                                                           Ep.4, 5, 6, 7-lex0andra; 
                                                                                           Ep.9 -demon_hunter686
                                                                                           Ep.10, 11,13, 14, 16-ianadaliana

READ MORE: 

168 de comentarii:

  1. Felicitari pentru alegerea acestui serial si multumim pentru traducerea lui.

    RăspundețiȘtergere
  2. va multumesc pentru ce faceti.....sunteti minunati

    RăspundețiȘtergere
  3. Felicitari, un serial care merita, l-am vazut in engleza dar o sa-mi faca placere sa-l revad cu traducerea voastra.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am vazut serialul si mi-a placut ( sub.engleza) ,multi actori cunoscuti si simpatici.Astept cu placere sa revad serialul tradus in limba romana. Multe multumiri pentru alegere si tradus !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc pentru traducerea acestui serial

    RăspundețiȘtergere
  6. Mii de multimiri pentru traducerea acestu serial ,cu actori pe care eu ii indragesc mult .Va multumesc si penru faptu ca va uniti dinou voi acele draducatore care mie personal mi-ati deschis apetitul pt Kdrama .

    RăspundețiȘtergere
  7. Anisoara Miron31 mai 2013 la 22:35

    Un inceput de serial superb! M-a captat de la inceput!Multumesc ptr traducere si postare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Ca de obicei, Ianadaliana alege si traduce numai filme bune, interesante, cu o pleiada de actori cunoscuti. Te admiram si te iubim, si-ti dorim multa sanatate, bucurii si toata fericirea din lume.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dennis O, Jae Hee, Ahn Seok Hwan, Seong Dong Il -îmi face plăcere să-i revăd. Multumesc.
    Dacă este posibil, aș putea să revăd și Sweet spy/

    RăspundețiȘtergere
  10. multumes foarte foarte mult pt acest serial, l-am vazut candva in eng si mi-a placut mult, iar acum cu trad in romana e o desfatare a sufletului.

    RăspundețiȘtergere
  11. O distributie de vis ,ma bucur ca ai ales acest proiect ,te imbratisez si multumesc din suflet !succes !

    RăspundețiȘtergere
  12. un serial care de scapa de tot stresul zilei.mii de multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  13. multumesc frumos ..pupici dulci

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc mult pentru traducerea acestui serial oaaa ce serial ,ce bucurie pe mine ,ce actori unul si unul o desfatare ca deobicei un serial bun de tot unde sint si traducatoare meritoase , multumesc mult ptr traducerea primului ep , editare ,postare cu mult drag si multa recunostinta Antonia! ......

    RăspundețiȘtergere
  15. O incantare sa privesti, cu asa o traducere impecabila. Comedie pe cinste se anunta cu actori minunati si cunoscuti, imi place, captiveaza inca de la primul episod. Multumesc mult si spor in continuare. marceline.

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc si pentru acest minunat film, se vede ca este marca "ianadaliana", dar ce se intampla cu ep. 4 de nu poate fi vizualizat?

    RăspundețiȘtergere
  17. Draga Ianadaliana, uneori laudele deranjeaza la fel ca si criticele. Bucuria noastra trebuie exprimata nu doar printr-un multumesc. Si tu si ella73 ne sunteti dragi sufletului nostru, indiferent de cine ce zice. Noi va iubim si va suntem recunoscatori. Omul conteaza prin ceea ce face si ce este. Iar voi ati demonstrat asta fara sa va laudati sau sa dati in altii. Noi, care stim sa apreciem valoarea mesajului ramanem alaturi de voi si va sustinem si va incurajam. Va multumim ca existati si ca va ganditi la noi.

    RăspundețiȘtergere
  18. un serial minunat cu actori foarte buni si un scenariu pe masura...multumesc pentru traducere,iti doresc sanatate si mult spor la tradus.

    RăspundețiȘtergere
  19. Un serial de milioane ,cu actori buni ,scenariu la fel, o comedie relaxanta ,am vazut ca v-ati unit fortele cele mai tari traducatoare ,va multumesc pentru efortul vostru ,pentru aceasta super alegere,sinteti grozave si ne faceti o bucurie imensa cu aceasta traducere ,va multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  20. Hi,Hi,Hi!!!!M-am distrat grozav!Realmeente face bine o portie de comedie spumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  21. mii de multumiri pentru aceasta comedie spumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  22. Mii de multumiri draga Sandra pentru traducerea acestui ep si in acelas rind ptr editare si postare va multumesc un serial care trece dincolo de superlativ RECUNOSTINTA .....cu mult drag Antonia !.
    o zi minunata!....

    RăspundețiȘtergere
  23. ...afara este innorat si ploua,dar zambetele vin in cascada, vizionand acest serial relaxant ...Multumesc pentru clipele in care nu au mai contat problemele cotidiene !

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc si pentru traducerea ep 4 este super tare multumesc draga Lex o minune de serial ce bucurie pe noi cei care iubim aceste seriale sa vedem ceva atit de frumos o imbratisare de la mine cu mult drag Antonia !....o zi minunata va pup dragilor !.....

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumesc pentru alegerea facuta...mii de multumiri ptr traducere si postare !

    RăspundețiȘtergere
  26. VIERU DANIELA vs 780211593 iunie 2013 la 17:51

    Dupa doua episoade pot spune ca e foarte amuzant si imi place mult ,va multumesc pt.munca de a traduce o minunatie de serial ,care ne va incanta pana la sfarsit mai ales ca avem posibilitatea de al vedea integral.Sa traiti ,sa fiti sanatoase dragele de voi harnicute si destepte foc !!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Super ep cred ca daca erau mai multe ep traduse nu ma lasam pina nu le vizionam pe toate acum mi-au intrat personajele in inima mea si numai la ele ma gindesc si ma bucur mult ca vad un asemenea serial bestial de bun multumesc mult draga Lex si pentru traducerea acestui ep mii de multumiri si mult respect pentru voi cu mult drag Antonia !.....o seara minunata ....multi pupici!....

    RăspundețiȘtergere
  28. Multumesc inca o data pentru ceeea ce faceti !M-a bucurat episodul nou postat ,dar mult mai mult ma bucura colaborarea voastra ,a unor oameni minunati ,uniti de aceiasi pasiune ! Va imbratisez si va doresc toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere
  29. Dragut,usurel si relaxant...multumiri si felicitari pentru forma accesibila a blogului(fara sa vreau imi aminteste de vechiul asiacamp blogspot pe care l-am apreciat si pretuit )!

    RăspundețiȘtergere
  30. Multumesc mult pentru inca un ep din acest serial minunat mult respect!...cu drag Antonia !.....

    RăspundețiȘtergere
  31. Un episod minunat ,a fost super ,mi-a placut cit se chinuie sa-i gaseasca pe cineva cind ea are alte planuri ,ma bucur ca a reusit sa o schimbe ,sa o faca mai feminina ,multumesc pentru aceste clipe minunate !

    RăspundețiȘtergere
  32. Acum am descoperit blogul tau si imi place , mult succes si sper sa ne bucuri cu filme si seriale cat mai frumoase, multumesc mult pt. tot ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  33. mii de multumiri pentru noile episoade!

    RăspundețiȘtergere
  34. Multumesc mult pentru acest serial minunat!

    RăspundețiȘtergere
  35. Multumesc mult,mi-a placut primul ep.,o comedie e mai mult decat binevenita.Actorii cunoscuti,dar foarte tineri aici,in nici un caz nu au varsta personajelor.Descopar cu bucurie acest blog,felicitari.

    RăspundețiȘtergere
  36. imi amintesc cu placere de serialele care erau traduse cam in aceeasi formula de acum. Multumesc ca existati.

    RăspundețiȘtergere
  37. Multumesc mult si pentru ep 7superb completa desfatare , relaxare pentru mine este o mare bucurie multumesc pentru traducere , postarea acestui ep recunostinta cu mult drag!....Antonia !.....

    RăspundețiȘtergere
  38. Multumesc ca existati si ca ne aduceti atatea clipe frumoase.
    Sper sa ne intalnim aici mult timp de acum inainte.

    RăspundețiȘtergere
  39. O adevarata incantare si pt.asta multumesc de mii de ori ca existati si un multumesc in plus lui Lexoandra pt.ep.7

    RăspundețiȘtergere
  40. Multumesc tuturor celor care au contribuit la traducerea celor 7 ep si felicitari Ianadaliana ptr blog,mult succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  41. Multumesc tuturor si mult succes in contunuare!

    RăspundețiȘtergere
  42. Un episod in care fiecare incearca sa-si apere relatia mai veche,dar iese totul pe dos ,multumesc de acest serial atit de interesant si relaxant!un sf de saptamina fumos la toata lumea !

    RăspundețiȘtergere
  43. Toti actorii prezentati imi plac foarte mult ca si actiunea serialului. Multumesc mult pentru traducere si postare!

    RăspundețiȘtergere
  44. Mii dr multumiri pentru tot ce faceti pentru noi!

    RăspundețiȘtergere
  45. Am vazut toate serialele pe care le-ai tradus atit peteava cit si pe vk si iti multumesc ptr munca ta. Astept sa vad ce vei traduce din serialele noi mai ales dupa ce termini Horse doctor pe vare il vad imediat ce-l postezi. Mii de multumiri si pupici

    RăspundețiȘtergere
  46. Multumesc mult ptr inca un ep din acest serial multumesc pentru traducere draga NIA un serial care ne da multa dispozitie si voie buna o zi minunata va doresc cu drag Antonia !....

    RăspundețiȘtergere
  47. Multumesc mult pt.ep.8 semnat Nia ! Incet dar sigur il va place pe menajera ,daca nu deja e atinsa....Am dreptate ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vedem in continuare daca ai dreptate. Vizionare placuta.

      Ștergere
  48. Multumesc, multumesc, multumesc, dar ep 10?

    RăspundețiȘtergere
  49. VIERU DANIELA vs 780211597 iunie 2013 la 16:59

    Eu acum am procedat ca lupul care mai trece pe acolo ,dupa ce mananca o oaie.Desi am vazut un episod astazi si eram convinsa ca gata portia pe azi ,am zis sa mai intru o data ...si cand colo inca doua episoade ...am ramas paf si mai mare mi-a fost mirarea cand am vazut Demon-Hunter .Felicitari ca te vedem langa vechile prietene !!!

    RăspundețiȘtergere
  50. Multumesc mult draga Robert ptr ep 9 ce mi-a placut oaaa ce frumos m-am indragostit totalmente de actori de mult nu am mai vazut un serial fara rautati si ca sa imi dea atita buna dispozitie de a mai vedea inca un ep dar astept deja azi sa postat 2 sint fericita mult recunostinta va imbratisez cu mult drag Antonia !cu multi,multi pupici !......

    RăspundețiȘtergere
  51. Ce rapizii sunteti! Pentru mine a fost o reala placere sa vad cate episoade ati incarcat de aseara si pana azi. O sa am un weekend fff plin. Mii de multumiri pentru munca voastra!

    RăspundețiȘtergere
  52. pentru munca depusa va doresc o viata plina de bucurii

    RăspundețiȘtergere
  53. Multumesc pentru noul episod ,personajele isi schimba sentimentele si incet se infiripa alte relatii ,mi-a placut acest episod ,multe multumiri pentru traducerea si postarea acestei comedii romantice !

    RăspundețiȘtergere
  54. Imi da asa un sentiment de cald, placut cand urmaresc acest serial.Iti multumesc draga mea pentru alegerea acestui serial

    RăspundețiȘtergere
  55. felicitari si bafta de casa noua. un serial, asa cum spune si fulvia, care iti da un sentiment placut. va multumesc tuturor pentru munca voastra. ma bucur sa-l regasesc si pe demonel printre voi.

    RăspundețiȘtergere
  56. MULTUMESC FRUMOS PENTRU SERIAL .

    RăspundețiȘtergere
  57. mii de multumiri pentru munca depusa!

    RăspundețiȘtergere
  58. Multumesc mult pentru traducerea ep 10 scumpa mea Daliana ce bucurie ,ce frumos acest ep 10 cu multe ingrediente care le-am degustat cu mare placere la prima ora cu acesti actori in imaginea mea super de talentati si plini de carisma ce sa spun multa,multa recunostinta o zi frumoasa cu mult soare va doresc cu mult drag Antonia !.....

    RăspundețiȘtergere
  59. Cu trei actori super de frumosi si cu Ianadaliana traducatoarea,ce ne-am mai putea dori...? Multumesc mult de tot pt.clipele minunate alaturi de serialele acestea dragi !!!

    RăspundețiȘtergere
  60. Multumesc pentru traducere si postare

    RăspundețiȘtergere
  61. Un serial cu actori minunati si o poveste fara rautati. Multumesc mult pentru munca voastra!

    RăspundețiȘtergere
  62. Multumesc pentru noul episod ,cred ca se contureaza finalul ,dar cam greu cu renuntarea la trecut si la sentimentele avute ,o zi frumoasa iti doresc si mii de multumiri! un serial pe gustul meu !

    RăspundețiȘtergere
  63. Nu stiu daca se ontureaza finalul cum si in ce fel dar stiu ca imi place mult acest serial as vrea sa nu se termine nici cum parca este o prajitura delicioasa care o savurez in fiecare zi cu mare placere si coloana sonora la sfirsit de serial observati cit este de frumoasa este magnifica imi place mult potrivita exact cu subectul serialului mii de multumirii scumpa Daliana RECUNOSTINTA !...cu drag Antonia !......

    RăspundețiȘtergere
  64. Acum m-am lamurit ,si voi ,traducatorii aveti linie directa cu Supermen (alfel nu imi explic viteza cu care postati episoadele noi )! Va multumesc si va imbratisez cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  65. mii de multumiri pentru noul episod!

    RăspundețiȘtergere
  66. multumiri pentru episodul postat!

    RăspundețiȘtergere
  67. Sunt tare incantata de serialul asta , e dulce , e hazos , imi creaza o stare buna . Multumesc mult echipei de traducatori din care faci parte si tu , Ianadaliana , imi place mult blogul tau . Pupici . QWERA

    RăspundețiȘtergere
  68. :-* Multumesc din suflet pentru acest minunat serial! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

    RăspundețiȘtergere
  69. Felicitari, pentru alegerea, traducerea si postarea acestui serial deosebit!
    Multumiri, ca existati si va ganditi la noi, sa ne faceti fericiti!
    Multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  70. Minunat serial! Multumesc din suflet!

    RăspundețiȘtergere
  71. Toata lauda si admiratia pt.munca voastra ,doamnelor si domnisoarelor scumpe !!!!

    RăspundețiȘtergere
  72. Multumesc mult ptr ep 12 aici in acest ep am avut un pic mai multa nostalgie dar frumoasa sa vedem cum se va termina frumos eu cred ca da , da superb ep multumesc mult drga Sandra pentru traducere si celorlanti din jurul tau mult respect pentru voi dragilor !.....o zi minunata cu mult drag Antonia pupik !.....

    RăspundețiȘtergere
  73. Frumos serial, mii de multumiri pentru tot ceea ce faceti!

    RăspundețiȘtergere
  74. Multumesc pentru aceasta comedie frumoasa, actrita din rolul principal face tot serialul, imi pare rau de johnny, e mai dragut decat cei doi, se potrivea mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cine nu-l place pe Johnny... dar si ceilalti sunt frumosi. Vizionare placuta in continuare.

      Ștergere
  75. Multumesc si pentru ep 13 aici se complica situatia era si firesc la usa serial de bun nu putea fi cher fara complicati trebuia dezbatuta problema care totusi pare usor la suprafata dar coplex in interior multumesc mult scumpa Daliana pentru traducere si pentru postarea acestor ep care mi-a facut o zi minunata azi mult respect pentru tine cu drag !Antonia!....o zi minunata cu vesti bune din toate partile pupici !.....

    RăspundețiȘtergere
  76. Toata lumea sufera si nici unul nu are curajul sa se rupa de trecut , multumesc pentru noile episoade ,tot mai interesant si finalul cred ca v-a fi cel asteptat ,mii de multumiri pentru acest super serial!

    RăspundețiȘtergere
  77. Asteptam ep.13. Serialul m-a "prins"...super!! Multumesc mult intregii echipe pentru traducerea si postarea serialului. Pupici! Marceline.

    RăspundețiȘtergere
  78. multumesc mult , mult de tot !!!.Comedie faina cu actori pe masura si tema pur koreeana, ceea ce iubim noi toti de aici!!!
    sa fiti sanatosi toti si tu ianadaliana sa fii iubita!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  79. Multumesc pentru munca depusa.Super serialul.

    RăspundețiȘtergere
  80. Un serial relaxant, pe care il urmaresc cu placere. Va multumesc pentru munca depusa in traducerea si postarea lui! Sa aveti spor si parte de multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  81. Multumesc pentru acest serial deconectant cu acesti actori mai tineri cu 6 ani! Un Jae Hee la fel de dragalas si comic, "bun de luat acasa", o Han Ga-in "dulcica" si la fel de talentata si voi traducatorii "de pus la rana"!!! Va doresc sa vi se intoarca bucuria pe care ne-o aduceti cu fiecare proiect!

    RăspundețiȘtergere
  82. Mii de multumiri pentru ep 14 o minunatie de serial mi-am incarcat inima cu multa energie pozitiva multumesc scumpa Daliana pentru traducera acestui ep o zi minunata va doresc multa voie buna !......cu mult drag Antonia!....

    RăspundețiȘtergere
  83. Multumesc ianadaliana pentru ep.14! Frumoasa si romantica a fost scena de pe pod.
    Multumesc pentru traducere si postare!

    RăspundețiȘtergere
  84. Sincere felicitari pentru alegerea facuta si mii de multumiri pentru traducere si postare !

    RăspundețiȘtergere
  85. Multumesc, multumesc, multumesc....astept cu rabdare si urmatoarele ep.

    RăspundețiȘtergere
  86. Multumesc pt serial!Am descoperit tarziu acest blog dar nu regret asa cum eram invatata am descoperit ca Ianadaliana si Hunter au ramas aceeasi.Va multumesc pt munca depusa de voi.

    RăspundețiȘtergere
  87. Iti multumesc pentru un nou episod din acest minunat serial ,pacat ca dupa progresul facut in relatie din nou ne intoarcem de unde am plecat ,eu sper in final fericit ca sint super acesti minunati si talentati aceste personaje ,mii de multumiri ,pupici cu lipici!

    RăspundețiȘtergere
  88. Sandra,multumesc pt.episodul tradus de tine a fost super!!!!

    RăspundețiȘtergere
  89. Un serial care imi pare rau ca se termina simt ca -mi va lipsi ceva cind ma atasez de un serial care imi place dar mai am unul tot pe aceasta pagina care sint sigura ca ma va intretine frumos in fiecare zi cind voi vedea cite un ep asa ca sint o fericita va multumesc mult pentru traducere ,postare .editatare sunte-ti minunati asta este cuvintul pe care eu il folosesc des pentru persoanele care le respect si le iubesc in acelas timp o zi buna sa aveti Antonia cu drag !....

    RăspundețiȘtergere
  90. Un episod foarte bun ,pacat ca sint santajati chiar de omul care ar trebui sa-i sprijine ,sper ca finalul sa fie cel asteptat ca merita sa fie fericiti ,mii de multumiri tuturor care au participat la traducere si postarea acestei minunate comedii romantice ,pupici cu lipici!

    RăspundețiȘtergere
  91. Sunt Elena Multumiri pentru munca dvs.Sfarsit asteptat. Mie mi-a lasat un gust usor amarui. La cate nemernicii se pot preta oamenii bogati in numele iubirii paterne si "grijii" fata de copil/fica? Dragoste cu sila ? Bravo pentru atitudine si intelegere ,tatalui ce-si tine copii aproape, daruindu-le dragoste. Dar, asa cum au recunoscut in acest serial ca si in altele, parintii nu castiga in fata copiilor!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  92. Bunut serial, cu actori mari .Multumesc , multumesc , multumesc !!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  93. mii de multumiri pentru acest serial frumos, pentru toata munca depusa !

    RăspundețiȘtergere
  94. O poveste frumoasa cu personaje care au stiut sa lupte pentru dragostea lor ,mi-a placut scenariul ,actorii si nu in ultimul rind coloana sonora ,un serial cum de mult nu am vazut !Mii de multumiri echpei de traducatori si tie draga Daliana pentru alegerea facuta ,o saptamina frumoasa iti doresc ,pupici cu lipici!

    RăspundețiȘtergere
  95. Multumesc tuturor pentru acest serial, ma bucur ca poate fi vazut doar aici si astfel voi ce ati muncit ptr, a-l putea vedea in romana puteti primi astfel laurii si multumirile. O idee buna de ati face blogul in stilul asieicamp , imi trezeste nostalgii dar ma si indeamna sa-l vizitez zilnic mai ales ca am vatut tot ce ai postat pe teava si nu numai.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur pentru ceea ce-mi spui. Sper sa dureze cat mai mult. Pupici cu lipici.

      Ștergere
  96. In concluzie : "You are my destiny"!!!!O adevarata incantare acest serial. L-am urmarit cu atata placere. O poveste minunata, cu actori placuti, iar coloana sonora a serialului m-a incantat la fel de mult. Multumesc Ianadaliana(din totdeauna mi-a placut cum suna, minunat!!!), multumesc tututor celor ce au muncit la acest proiect. Cu tot respectul ce vi-l port, Marceline.

    RăspundețiȘtergere
  97. Multumesc pentru acest serial de vis cu o coloana sonora magnifica imi place mult de tot un sfirsit care la ales scenaristul l-am acceptat cu placere trec mai sus incepind de maine la celalant serial la fel de bun va multumesc tuturor pentru
    munca depusa pentru noi fie ca acest blog sa dainuieasca cit mai mult sa ne bucuratii cu seriale minunate traduse de voi dragi inimi noastre RECUNOSTINTA !.....CU MULT DRAG ANTONIA !...

    RăspundețiȘtergere
  98. Multumesc Daliana, Sandra, Demon Hanter ptr traducerea si postarea acestui serial! Un serial foarte bun pe care l-am urmarit cu mare placere!

    RăspundețiȘtergere
  99. Multumesc tuturor celor care au muncit la acest serial, multa putere de munca si la altele viitoare. Tot respectul din partea mea pentru seriozitatea cu care va tratati proiectele alese.

    RăspundețiȘtergere
  100. Foarte interesant si captivant acest serial. Mi-a intrat in suflet si va ramane acolo ceva timp. Multumesc inca o data celor care muncesc pt. noi!

    RăspundețiȘtergere
  101. Va multumesc din suflet tuturor celor care se ocupa de acest blog prin traduceri , postare si poate mai sunt si alte domenii pe care eu nu le-am descoperit . Postati seriale frumoase care ne incanta atat prin tematica , actori deosebit de talentati care te fac sa uiti ca te afli in fata unui film si sa ai impresia ca participi si tu actiune,iar coloana Sonora ce insoteste fiecare serial pot spune ca e de vis. Referitor la acest serial pot spune ca mi-a placut atat ca subiect cat si ca distributie (actori foarte frumosi si talentati ),iar melodiile ce au insotit seriaul m-au dat gata.Le-am trecut la favorite pentru a le asculta mereu.

    RăspundețiȘtergere
  102. Foarte frumos ,mi-a placut mult ,multumesc tuturor si pt. Ianadaliana un sarut doamna si numai bucurii !!!

    RăspundețiȘtergere
  103. Este primul serial pe care-l urmaresc aici si imi place. Nu stiam, la inceput, de unde "s-o iau" pe actrita- nu am vazut-o in multe filme, dar o recunosteam de undeva...- şi mi-am amintit: "the moon embracing the sun".
    Multumesc frumos, sănătate, spor si putere de muncă!

    RăspundețiȘtergere
  104. Multe multumiri, intregii echipe, pentru alegerea,traducerea si postarea cu rapiditate a acestui frumos serial! Apreciez mult, faptul ca au colaborat mai multi traducatori, astfel incat noi beneficiarii, sa nu asteptam prea mult. Multa sanatate si spor in activitate! Multumesc si celui care a recunoscut actrita principala, ca si eu ma gandeam unde o mai vazusem....

    RăspundețiȘtergere
  105. Multumesc frumos pentru traducerea acestui serial, mi-a placut foarte mult. Multumesc pentru aceasta bucurie pe care ne-o faceti.

    RăspundețiȘtergere
  106. Multumesc pentru traducere si postare !

    RăspundețiȘtergere
  107. Multumesc pentru traducere si postare !

    RăspundețiȘtergere
  108. Multumesc frumos traducerea acestui serial relaxant si de bun augur!

    RăspundețiȘtergere
  109. Multumesc Daliana, Sandra, Demon Hanter si Remat ptr. alegerea , traducerea si postarea acestui serial .Cu mult respect , Gabriela.

    RăspundețiȘtergere
  110. multumesc pentru minunatul serial,,foarte frumos,,,actorii au fost superbi,,,un serial relaxant si cu final fericit,,,felicitari si inca o data multumesc pt efortul depus pt a ne incanta inimile cu seriale deosebite,,mult succes in continuare

    RăspundețiȘtergere
  111. Multumesc pentru traducerea acestui serial eu l-am vazut cu sub in Engleza, acum voi avea placerea sa il vad si cu sub in Romana. Mult succes in tot ceea ce faceti :)

    RăspundețiȘtergere
  112. AM SCURTAT NOPTILE CA SA IL URMARESC ! A MERITAT ! O TREABA EXCELENT FACUTA ! AM SAVURAT FIECARE RAND CITIT, AM ADMIRAT FIECARE IMAGINE PRIVITA si AM PLANS LA FIECARE MELODIE ASCULTATA ! Multumesc mult ! LIPIK

    RăspundețiȘtergere
  113. Multumesc de n ori pentru tot ce faceti cu atat de multa pasiune si daruire.

    RăspundețiȘtergere
  114. MULTUMIM DIN SUFLET PENTRU CEIA CE FACETI ,IAR CEI CE NU SUNT MULTUMITI SA-SI FACA UN BLOG NUMAI PENTRU EI .MULTUMIM INCA ODATA

    RăspundețiȘtergere
  115. Totusi, Johnny este cel mai frumos si merita mai mult (mai ales ca si gateste...) Dar serialul este o frumusete si va multumesc din suflet ca ni l-ati oferit

    RăspundețiȘtergere
  116. Un serial frumos care mi-a dat o stare de buna dispozitie. Multumesc si ma bucur ca v-am regasit.

    RăspundețiȘtergere
  117. O comedie superba, pentru care va MULTUMESC. Sigur, as fi dorit o alta actrita in rolul vrajitoarei, aceasta mi se pare cam...incolora si cred ca am ras 5 minute cand mama lui Moo-Ryong a spus despre ea ca seamana cu o pisica moarta. Dar cei trei barbati care se invarteau in jurul ei, au fost grozavi, la fel si parintii lui Moo-Ryong, iar scenele comice, de milioane.

    RăspundețiȘtergere
  118. Va multumesc din suflet pentru acest minunat serial! Mi-a placut foarte mult! Merita vazut! Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  119. Multumesc din suflet scumpa iana, multumesc intregii echipe si lui remat pt acest serial reconfortant.....minunat site, ma bucur ca munca voastra este stransa la un loc, pt incantarea noastra......va doresc din suflet succes si zile pline de satisfactii....FIGHTING!!!

    RăspundețiȘtergere
  120. Mi-e imposibil sa golesc sacul superlativelor la adresa acestei productii...dar un lucru e sigur : cand actorii sunt niste profesionisti desavarsiti, chiar si un plot modest te poate tine captiv , timp de 16 episoade, in fata ecranului. De asemenea, ma incearca un sentiment foarte reconfortant constatand ca aici, incet si sigur, se reuneste o echipa frumoasa, alaturi de care vom trai in continuare povestea pasiunii K. Va multumesc ! Daliana, fighting !

    RăspundețiȘtergere
  121. mii de multumiri ...dianna

    RăspundețiȘtergere
  122. multumesc din inima si va iubesc ptr ce faceti ! florina

    RăspundețiȘtergere
  123. multumesc din suflet pt munca depusa la traducerea acestui serial superb!!!

    RăspundețiȘtergere
  124. Nu-i bagati in seama pe cei care critica.Habar au cata munca se depune pentru traducerea si adaptarea unui serial ori film.Multumesc pentru munca voastra.

    RăspundețiȘtergere
  125. mii de multumiri pt munca depusa;va sant recunoscatoare pt ca impartiti cu noi,cei care nu va putem ajuta,dar ne bucuram de munca voatra.

    RăspundețiȘtergere
  126. Foarte frumos serialul! Mi-a placut mult! Multumesc tuturor celor implicati in traducerea si postarea lui!

    RăspundețiȘtergere
  127. Multumesc mult! Multa sanatate si toate cele bune tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  128. Mii de multumiri si multe imbratisari!!!Un serial haios si relaxant cu actori minunati...!

    RăspundețiȘtergere
  129. Multumesc frumos , relaxant serial, cu actori buni dar ...a ales gresit , cea care l-a iubit cu adevarat a fost managerul , "vulpita " (Han Ga In ) s-a reintors la prima dragoste , a renuntat de la primul obstacol... Inca odata doamnelor , intregii echipe , multumesc frumos.

    RăspundețiȘtergere
  130. Mulțumesc foarte mult!

    RăspundețiȘtergere
  131. Frumos serialul! Multumesc tuturor pentru munca depusa.

    RăspundețiȘtergere
  132. Multumesc pentru traducere si postare intregii echipe! Toate cele bune, Eva.

    RăspundețiȘtergere
  133. multumesc mult pentru toata munca voastra, de mult nu am mai vazut o comedie buna.

    RăspundețiȘtergere
  134. Comedie foarte buna , cu Jae Hee mai tanar dar tot talentat , ptr care multumesc foarte mult ! Numai bine va doresc celor care munciti doar pentru a ne face noua ,,privitorilor ,, atata bucurie .Si la voi in case sa fie multa bucurie !

    RăspundețiȘtergere
  135. Bravo fetelor si Demon-Hunter, ma bucur ca v-am descoperit, bineinteles cu ajutorul cuiva drag mie,pentru care multumesc foarte mult, eu incep sa ma uit la acest serial care vad ca are multe,multe aprecieri, eu va multumesc de pe acum pentru tot eforul vs.facut gratuit pentru mine.Va urez o sseara placuta si tot binele din lume.Am descoperit aici multe seriale care nu le-am vazut ,multumesc ,multumesc, imi plac comediile de tot felul ,povesti de viata, nu imi plac istoricele care incep cu 2 spinzurati,o violata si un cap taiat, nu sunt pentru mine. va sarut cu drag si spor in tot ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
  136. Multumesc frumos, am terminat de vazut serialul azi noapte la ora 2, mi-a placut foarte mult , va urez un weekend placut , eu caut sa vad un alt serial tot asa de simpatic.multumesc tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  137. multumesc tuturor celor care au contribuit la traducere si sa nu renuntati la munca pe care o depuneti si sa va gandit ca faceti o bucurie mare de tot mai ales la cei mai invarsta care altfel nu putem urmari aceste minunate seriale MULTUMIM!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  138. mii de multumiri tuturor, s'aveti parte numai de bine iar noi de seriale suficiente si bune!

    RăspundețiȘtergere
  139. multumesc,multumesc,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  140. Sarbatori fericite si sa ai parte numai de bucurii in noul an LA MULTI ANI multumesc ptr tot ce faci

    RăspundețiȘtergere
  141. multumesc pentru acest minunat serial..Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  142. Multumesc draga noastra Ianadaliana ,multumesc tuturor celor care au contribuit la traducere acestui minunat serial ,mi-a facut o mare bucurie sa-l urmaresc . La multi ani ! si un an nou cu multe surprize frumoase .

    RăspundețiȘtergere
  143. Urmaresc cu placere acest serial.Multumesc echipei de traducatori.Foarte dulce Han Ga In.

    RăspundețiȘtergere

Cele mai vizionate postări

Imagini pentru teme create de pederk. Un produs Blogger.

Vizitatori