ANUNTURI

NOUTATI !

NU FURATI SI NU COPIATI MUNCA NOASTRA.

LINKURI PARTENERE

ATENTIE!

UN SIMPLU MULTUMESC NE DA PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE

joi, 29 august 2013

HER LEGEND

HER LEGEND

O drama in care este vorba despre destinele a doua femei... dar si de un mostenitor frumos si bogat care face parte din cel mai mare grup... Dar mai bine va las pe voi sa vedeti despre ce e vorba. 
Vizionare placuta.

Traducerea si adaptarea: ianadaliana



Read more: http://vk.com/video209318824_165919415

203 comentarii:

  1. Mi-a plăcut foarte mult acest episod ;se anunță un serial care ne va ține cu sufletul la gură.
    Mulțumesc pentru traducere și adaptare și vă doresc numai bine .

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc si mult spor cu noul serial.

    RăspundețiȘtergere
  3. Superb este cred ca voi incepe acest serial si inca unul pup dulce bafta la tradus si sanatate cu drag Antonia !.....

    RăspundețiȘtergere
  4. Uraaaaaa, surprize surprize. Era si de asteptat din partea dalianei, este stilul ei sa ne faca surprize dintre cele mai placute. Multumesc, multumesc, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. MII DE MULTUMIRI PTR ACEST SERIAL SI IN GENERAL PTR TOT CE FACETI , VA IUBESC!

    RăspundețiȘtergere
  6. Daliana , esti o minune de fata , parca m-ai intreba pe mine cand incepi sa traduci un serial nou . Imi place foarte tare , iti multumesc mult de tot , sa ai spor la tradus dar in primul rand sa ai grija de tine , de sanatatea ta . Te pup QWERA - FLORENTA .

    RăspundețiȘtergere
  7. Îţi mulţumesc pentru acest nou serial.

    RăspundețiȘtergere
  8. Multumesc Ianadaliana pt acest serial esti o dulcica multumesc mult

    RăspundețiȘtergere
  9. Mulţumesc pentru acest serial.

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte bun,multumesc Ianadaliana

    RăspundețiȘtergere
  11. Multumesc pentru munca depusa si mult succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  12. Draga mea multumesc din tot sufletul pentru minutele de relaxare pe care ni le oferi mereu datorita inspiratiei pe care o ai in alegerea serialelor si cu o traducere impecabila ne rasfeti multumesc mult.....

    RăspundețiȘtergere
  13. Se pare ca urarea lui Qwera-Florenta de a avea spor la tradus a avut efect. Ai spor nu gluma. Si eu iti urez la randul meu, sa ai spor la tradus dar ai grija si de tine pt. ca noi nu ne mai saturam niciodata de aceste filme, iar coreenii le scot pe banda rulanta.Sa ne traiesti si sa fii sanatoasa, ca de restul te descurci tu ca esti fata desteapta.

    RăspundețiȘtergere
  14. Imi place foarte mult acest serial. Felicitari pentru alegerea acestui proiect deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  15. imi vine sa intru prin ecran sa le strang de gat de alea 2 nemernice , mai ales pe fiicasa. Si bomba ala de unchisu care o acceptat si nu ia zis avocatului ca e o confuzie. Pff ma apuca nervii ....

    RăspundețiȘtergere
  16. Ca mai toate serialele alese de tine ptr.traducere si acesta te captiveaza ,te face sa astepti cu nerabdare mesajul de pe fb cu o noua postare.Cum ti-am vazut toate proiectele si pe acesta il voi "devora"cu aceasi placere. Multumesc.Rodica Botez

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc mult am inceput primul ep este superb multumesc scumpo primul ep a fost fain si actori adulti sunt exceptionali asa ca imi va place mult !cu drag !...Antonia !..

    RăspundețiȘtergere
  18. Multumesc mult pentru inca un ep din acest serial care ma captivat total multumesc pentru traducere si postare un respect deosebit ...CU DRAG ANTONIA !..

    RăspundețiȘtergere
  19. Cum reuşeşti să alegi nişte seriale atât de frumoase?

    RăspundețiȘtergere
  20. Așa cum spuneam de la primul episod , serialul este foarte captivant.
    Aș vrea să întreb dacă nu s-ar putea să aibă prioritate la tradus , înaintea celorlalte seriale fiindcă e greu de așteptat câte un episod din când în când.
    Am pus o întrebare , n-am vrut să supăr.
    Oricum , mulțumesc foarte mult pentru efortul depus la traducerea și adaptarea tuturor serialelor și vă doresc multă sănătate.
    Cu bucurie, Doina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred ca a aparut din cand in cand. Cred ca au mers destul de repede episoadele. E singurul serial la care lucrez si il voi traduce in totalitate singura. Am postat primul episod pe 30 august si in decurs de 6 zile au aparut 4 episoade. Mai repede de atat nu pot. Nu sunt suparata de intrebare.

      Ștergere
    2. N-am vrut să fiu nepoliticoasă , dar nerăbdarea- bat-o vina - m-a făcut să pun această întrebare.
      Toate serialele sunt foarte frumoase ( le-am început pe toate ), dar parcă acesta este un pic mai alert și de aceea ești tentat să-l vezi până la capăt , cât mai repede.
      Mulțumesc pentru înțelegere și încă odată , îmi cer scuze .

      Ștergere
    3. Nu ai fost nepoliticoasa. Ai pus o intrebare si eu am raspuns. Vizionare placuta.

      Ștergere
  21. Mii de multumiri pentru acest superb serial.

    RăspundețiȘtergere
  22. salve..,am inceput cu primul ep. si am sfarsit cu ep. 4.raman aici si astept urmatoarele.multumesc sincer

    RăspundețiȘtergere
  23. Sunt impresionata total de acest serial cat este de dura viata cu uni dintre noi si in relitate avem multe de invatat din acest serial !...cu drag !.. mii de multumiri scumpa mea Daliana !

    RăspundețiȘtergere
  24. Multumesc mult pentru serial!cand apare urmatorul episod?

    RăspundețiȘtergere
  25. O poveste trista ,pacat ca trebuie sa sufere copii ,nu a ales ea sa ramina orfana ,dar asta e un subiect dureros la majoritatea dramelor koreene ,asta e soarta celor care ramin orfani si stau la mila rudelor ,sa speram ca o sa reziste si o sa-si implineasca visul,mai ales ca imi plac actorii ff mult si se potrivesc perfect cu distributia ,dar m-a socat decizia parintilor sa speram ca o sa se afle adevarul si o sa primeasca fiecare ce merita !multumesc draga mea pentru alegere ,e un serial super fain , spor la tradus si multa sanatate ,sa ai grija de tine !mii de pupici cu lipici!

    RăspundețiȘtergere
  26. Dupa ritmul in care traduceti, vom ajunge sa vedem episoadele aproape in acelasi timp cu cei din Coreea, unde se vizioneaza acest serial in zilele de luni si marti.

    RăspundețiȘtergere
  27. „ianadaliana ”, îți mulțumesc pentru cele două episoade și le voi consideara ca răspuns prompt la nerăbdarea mea de-a vedea serialul cât mai repede. Pentru asta îți sunt recunoscătoare și îți doresc spor la treabă și multă sănătate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doina, imi cer scuze că nu dau drumul la celălalt comentariu... dar sper sa ma ințelegi. Mulțumesc pentru gandurile frumoase.

      Ștergere
  28. Multumesc ,multumesc ,multumesc !...cu drag Antonia !

    RăspundețiȘtergere
  29. Multumesc pentru toata munca pe care o depuneti ! Rezultatul este ...wow !!!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  30. multumesc pentru ritmul in care traduci,multumesc pentru efort ,oferiti multa bucurie .MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  31. salve.., grabita in aceasta dimineata am reusit sa vizionez doar ep.5.voi termina in pauza de pranz si ep.6 .multumesc ptr. traducere

    RăspundețiȘtergere
  32. salve..,si ep.6 este un adevarat spectacol multumesc ptr. traducere

    RăspundețiȘtergere
  33. Este un blog frumos,curat si accesibil,felicitari!muncesti mult si te straduiesti sa tii pasul cu difuzarile din Corea spre deliciul nostru si-ti multumim.
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  34. DALIANA, ca de obicei ne rasfata cu filme "unul si unul"! Sa-ti dea bunul Dumnezeu sanatate, fericire si tot ceea ce este mai bun in viata! Te iubim din tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere
  35. Serialul, pana acum, este ff bun. Multumesc mult pentru munca depusa, si petru ca ne faceti zilele mai placate!

    RăspundețiȘtergere
  36. am devorat primele episoade. cum spunea cineva mai sus, alea doua nemernice trebuiesc stranse de gat. e un scenariu stiu, dar asta e, nu pot sa nu traiesc alaturi de personaje. sa rad sau sa pland impreuna cu ele, povestile lor sa fie si ale mele, sa gasesc corespondenta in realitatea din jur. desi tot astept un scenariu in care ea sa fie bogata si el sarac :-) o veni zi ziua aceea. multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  37. Multumesc pentru efortul extraordinar pe care-l faci. Am descoperit acest blog de curand si sunt foarte incantata. Iti doresc tot binele din lume si spor in tot ceea ce vei face. Oferi multa bucurie tuturor celor care urmaresc serialele coreene. Multumesc, multumesc, multumesc....

    RăspundețiȘtergere
  38. Mii de multumiri pentru efortul si pasiunea cu care ne incalzesti inimile! Multumim!

    RăspundețiȘtergere
  39. Va multumim ca ne delectati cu asa seriale frumoase si interesante si va rugam sa nu ne lasati cu el neterminat,asa cum fac altii,va multumesc inca odata

    RăspundețiȘtergere
  40. multumesc pentru ceia ce faci sa fii iubita ,ca o meriti

    RăspundețiȘtergere
  41. Foarte frumos,iti multumesc IANADALIANA pentru tot ce faci !

    RăspundețiȘtergere
  42. Multumesc frumos pentru efortul vs,depus, abia astept sa se descopere minciuna si nesimtirea lor, totdeauna adevarul iese la iveala, multumesc mult pentru situl vs si pt eforul vs. toate cele bune si o saptamina exceptionala va doresc.

    RăspundețiȘtergere
  43. Frumos!iti respecti statutul si pe noi,asa vei castiga tot mai mult in fata altor ,,bloguri".Unii au inceput sa fie iritati de nerabdarea noastra si ne pun la punct,nu foarte elegant ,uneori.Sunt de acord ca este o munca migaloasa si neplatita(decat de multumirile noastre si urarile de bine)insa,atunci cand faci o asemenea pagina,este clar ca vrei sa impartasesti si cu altii,atunci,de ce s-or fi iritand ?...vor ramane singuri pe paginile lor si-si vor urmari serialele traduse singuri.
    Tu sa nu te schimbi,faci foarte bine ce faci si-ti suntem recunoscatori.
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt intru totul de acord cu tine, ai mare dreptate. Un blog care ne respecta,chiar daca uneori mai gresim si suntem nerabdatori ca niste copii carora daca le dai ceva ce le place, ei vor mai mult si mai mult, nu conteaza cum si cand.
      Cu recunostinta,

      Ștergere
  44. Multumesc mult pentru inca un episod din acest serial imi place mult traducerea este inpecabila ca intodeauna multa RECUNOSTINTA !...

    RăspundețiȘtergere
  45. salve.., multumesc ptr. traducere.

    RăspundețiȘtergere
  46. frumos , draga noastra Ianadaliana , un serial pe placul inimii mele ,multumesc din suflet pentru ca ne faci surprize asa placute si mai multumesc pentru munca si daruirea ta , cu drag si cu toata recunostinta Ani

    RăspundețiȘtergere
  47. multumesc mult pt.inca un ep.tradus,merita efortul tau toata dragostea si multumirile din suflet pe care ti le doresc.Sanatate iti doresc.

    RăspundețiȘtergere
  48. Multumesc mult Ianadaliana !!

    RăspundețiȘtergere
  49. IANADALIANA esti minunata mutumesc mult....

    RăspundețiȘtergere
  50. mult respect pentru munca voastra.

    RăspundețiȘtergere
  51. salve.., multumesc ptr. traducere.

    RăspundețiȘtergere
  52. Multumesc mult ptr toata munca depusa !

    RăspundețiȘtergere
  53. multumim mult pentru traducerea acestui serial,este superb!

    RăspundețiȘtergere
  54. Se spune ca cine nu are noroc dimineata ,nu are nici seara-dar se mai intalnesc situatii de exceptie ;si mai este si celalat proverb cu ,,minciuna are picioare scurte,,aici cam dureaza de ceva ani,si tare as vrea ca si ,viitorul presedinte sa-si deschida mai repede ochii.De altfel mi se pare un serial bun ,cu multe situatii emotionale,cu artisti draguti,si nu mai spun de interioarele prezentate,.Multumesc mult pt facilitarea ocaziei de a,viziona ac serial,multumesc si felicitari traducatorului-rexulica

    RăspundețiȘtergere
  55. lucrurile incep sa se limpezeasca. dat bineinteles ca nu va fi usor in a descalci toate aceste intamplari. multumesc mult <3

    RăspundețiȘtergere
  56. Multumim frumos!chiar este un serial bun,desi usor enervant uneori ,insa place...dovada?numeroasele comentarii.Vezi ,draga mea,ce multa lume se aduna pe blogul tau?asta pentru ca esti serioasa,destepta si te respecti ca si traducator.
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  57. Calmati-va. Actorii doar joaca rolul.Scenaristul este responsabil.
    Mai bine multumiti traducatorilor si fiti mai politicosi.

    RăspundețiȘtergere
  58. Multumesc mult pentru traducerea ep 8 serialul devine din ce in ce mai palpitant tineri actori atat de frumosi si profesionisti si subectul o minune multumesc pentru traducere si postare !...cu drag Antonia !...

    RăspundețiȘtergere
  59. Multumiri pentru munca pe care o depuneti! Mult succes in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  60. multumiri pentru efortul depus va pup

    RăspundețiȘtergere
  61. Toti suntem nerabdatori. Aratati-mi voi o persoana care e rabdatoare... dar nu trebuie sa incepem cu intrebari. Voi trebuie sa intelegeti ca si noi avem viata personala. Acum ca mai scapa cate o intrebare... e normal. Vizionare placuta.

    RăspundețiȘtergere
  62. O poveste unde din nou triumfa ,minciuna ,nedreptatea cei talentati nu pot sa se afirme ca sint inlaturati de cei care si-au insusit identitati false ,m-as bucura ca adevarul sa triumfe si sa vina soare si pe strada eroinei noastre, multumesc de traducere si postarea acestei povesti triste dar sper la un final fericit !mii de pupici cu lipici!

    RăspundețiȘtergere
  63. frumos serial, multumesc pentru traducere.

    RăspundețiȘtergere
  64. sunt tare curioasa ce se intampla pana la sfarsit ......si sunt nerabdatoare sa vad intalnirea cu tatal ei .....mi-am pregatit lacrimile pentru ca sigur voi avea nevoie de ele .....pupik

    RăspundețiȘtergere
  65. Foarte frumos si elegant din partea voastra ca ,,sustineti"ritmul traducerilor.Stim ca renuntati la multe in favoarea noastra si va suntem recunoscatori...uneori,la alte seriale traduse(in alte parti)aproape ca ne pierdem interesul de a le mai viziona tocmai din cauza distante,ca si timp,postarii episoadelor.La voi nu este cazul si nu numai cu serialele ce se difuzeaza acum ,in Corea.
    Multumim frumos si sa aveti parte de o bucatica de,,vichend" linistita,
    Cu tot dragul,

    RăspundețiȘtergere
  66. Multumesc mult pentru inca un ep ce frumos ,ce frumos multa RECUNOSTINTA !.mult respect !...cu drag ..Antonia !..

    RăspundețiȘtergere
  67. salve.., tin f. bine pasul cu ritmul in care traduceti.multumesc sincer

    RăspundețiȘtergere
  68. Deoarece serialul se difuzeaza acum in Coreea, apreciez foarte mult efortul depus pentru ca noi sa avem sansa de a-l urmari chiar aproape in acelasi timp cu telespectatorii sud-coreeni.

    RăspundețiȘtergere
  69. Multumesc Ianadaliana , am vazut doar primul episod si pare a fi un serial interesant ! Sunt recunoscatoare pt munca si timpul dtale de care noi , iubitorii de kdrame , profitam .

    RăspundețiȘtergere
  70. Multumesc mult pentru acest serial si pentru munca pe care o depunenti. Este nemaipomenit. Spor la lucru in continuare!

    RăspundețiȘtergere
  71. salve.., jumatate din serial aproape s-a consumat .imi place povestea .admir echipa acestor ,,jucatori,,insa,cei doi verisori ca sa spun asa ma duc cu gandul in urma.. acum s-a mai maturizat si a slabit cosiderabil(maro-jang tae sung)cat despre printesa ce sa spun stiu ca ,in viata reala cocheteaza bine cu desenul si chiar are rezultate in lumea modei.adaug nelipsitul MULTUMESC ptr. traducere

    RăspundețiȘtergere
  72. Multumim mult pentru efortul pe care l faceti pentru noi,nu va suparati ca va intreb ,cite episoade sunt in total?va multumim inca odata si sa aveti o zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  73. Multumim mult penru efortul pe care l faceti pentru noi,cite episoade sunt in total?nu va suparati ca intreb,o zi buna va doresc !

    RăspundețiȘtergere
  74. De multe ori,poate un simplu multumesc nu este suficient sa arate starea de multumire,de recunostinta pt ceea ce face cineva pt noi;Ma alatur celor care adreseaza UN MARE MULTUMESC- traducatorilor ,celor care au ales si posta ac serial de suflet-rexulica

    RăspundețiȘtergere
  75. multumesc pentru traducere si mult respect pentru munca depusa

    RăspundețiȘtergere
  76. Multumesc! Un film f.bun !

    RăspundețiȘtergere
  77. Multumesc mult pentru tot ce faceti cu atita daruire si pentru alegerea acestui serial. Va urmaresc mereu cu placere si admiratie pentru munca voastra.

    RăspundețiȘtergere
  78. oriunde in lumea asta minciuna are picioare scurte. desi e un scenariu si actorii doar joaca niste roluri, nu pot sa nu rezonez - ma infurii, ma bucur, plang si rad, alaturi de personaje. ii iubesc sau ii urasc - ce sa fac daca artisti intra atat de bine in pielea personajelor (desi ma gandesc ca nu e atat de usor sa joci un personaj negativ) multumesc mult <3

    RăspundețiȘtergere
  79. Daca ma gandeam vreodata ce utila e matem in descoperirea minciunilor,terminam matem si nu altceva,incet dar sigur adevarul ,va iesi la iveala ,cum spuneam ,,minciuna are picioare scurte,chiar daca e pe tocuri,Multumesc mult pt postarea si traducerea si a ac ep-felicitari-rexulica

    RăspundețiȘtergere
  80. mult respect pentru munca depusa,

    RăspundețiȘtergere
  81. Incep sa se limpezeasca apele ,pacat pentru eroina noastra ca mai are de suferit ,cealalta nu v-a renunta asa usor si vor mai veni zile grele pentru ea ,multumesc din suflet pentru alegerea acestui grozav serial ,o poveste de viata care sper sa aiba un final fericit cit mai curind ,sa fie soare si pe strada eroinei noastre !mii de pupici cu lipici!

    RăspundețiȘtergere
  82. Multumesc pentru ritmul sustinut de postare a episoadelor, apreciez serialul si indeosebi talentul tuturor actorilor. O urmaresc demult cu mare placere pe Choi Jung-Won, o aparitie pe cit de discreta pe atit de pretioasa, dar si Kim Jeong-Hoon este talentat, perormant si constant in munca sa.

    RăspundețiȘtergere
  83. Multumesc mult !
    Un serial grozav, asa cum de altfel sunteti si voi !!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  84. salve..,multumesc ptr. traducere .

    RăspundețiȘtergere
  85. Foarte bun serialul! Am tras deja concluzia desi sunt cu vizionarea deabia la ep. 3! M- a impresionat jocul micutei Jung Soo! Multumiri Ianadaliana pentru alegerea serialului, traducere si postare!

    RăspundețiȘtergere
  86. Multumesc mult pentru traducerea ep 11 un ep cu mult suspans vom vedea ce se va intampla mai departe in ep 12 RECUNOSTINTA !...cu mult drag si respect ANTONIA !

    RăspundețiȘtergere
  87. oricat ai incerca sa te faci remarcat, oricat de talentat ai fii , fara noroc nu faci nimic. Degeaba temelia este gata daca acoperisul nu va fi asezat niciodata sau prea tarziu pentru a mai putea face ceva.Ianadaliana, eu sunt o mare fana as putea spune a ta de cand erai pe canalul peteava.ro pacat ca acele reguli stupide v-au distrus munca voua , celor care ati stat nopti nedormite pentru a traduce pentru noi acele episoade , seriale . Multumesc din suflet pentru ce imi\ne oferi :o bucurie de cate o ora care inseamna enorm pentru mine .nu pot sa spun decat ca astept increzatoare si cu sufletul la gura urmatorul episod. te pup dulce.

    RăspundețiȘtergere
  88. Multumesc Ianadaliana,pentru munca depusa pentru noi.Cu mult respect .

    RăspundețiȘtergere
  89. Multumiri Ianadaliana pentru noul episod tradus!

    RăspundețiȘtergere
  90. Ianadaliana, mii de multumiri pt.traducere,rapiditate si munca depusa.

    RăspundețiȘtergere
  91. Asta inseamna profesionalism...daca faci ceva cu simt de raspundere,profesionalism este!tii cont ca ai niste oameni ce te urmaresc cu placere si nerabdare,oameni care te respecta si-ti respecta eforturile.
    Cu mult drag,

    RăspundețiȘtergere
  92. salve..,multumesc ptr. traducere

    RăspundețiȘtergere
  93. MULTUMIM MULT PENTRU ACESTE CLIPE FRUMOASE SI PENTRU MUNCA FRUMOASA PE CARE O FACI,ESTI O INCINTARE PENTRU MULTI OAMENI PE CARE I FACI MAI FERICITI PRIN MUCA DEPUSA. MULTUMIM INCA ODATA SI TE IUBIM !

    RăspundețiȘtergere
  94. Raza de soare, multumesc !

    RăspundețiȘtergere
  95. buna,
    multimim , faci o treaba foarte bune,, ai grija de tine , tine-o tot asa

    RăspundețiȘtergere
  96. Mult respect pentru tine scumpa Daliana un serial super de bun cu multa iubire Antonia !

    RăspundețiȘtergere
  97. frumos serial.multumesc tuturor pentru el.

    RăspundețiȘtergere
  98. mii de multumiri ptr serial si tot binele din lume la tine sa se adune !

    RăspundețiȘtergere
  99. salve.., multumesc ptr. traducere

    RăspundețiȘtergere
  100. Mii de multumiri pentru aceste 2 ep atit de interesante ,super secventa de la spa ,sper sa vina soarele si pe strada eroinei noastre ,cam multi vor sa profite de munca ei !multi pupici cu lipici!te imbratisez !

    RăspundețiȘtergere
  101. Multumesc foarte mult pentru efortul dvs,sa aveti un weekend placut alaturi de cei dragi.Da si pe mine m-au amuzat secventele de la SPA , foarte frumos acest serial, astept zilele senine pt ea,Multumesc din nou si multe plecaciuni pentru efortul dvs de a ne bucura sufletele.

    RăspundețiȘtergere
  102. Un serial despre o invingatoare ... Multumesc ptr.efortul si pasiunea pe care o ai ptr.acest tip de serial !!! Tine-o tot asa !!!

    RăspundețiȘtergere
  103. Felicitari si multumiri,merge snur acest serial,inseamna ca ii place si lui Ianadaliana,multumesc pentru postare,si pentru traducere,bineinteles, Cred ca acest site este pentru fete ,imi place foarte mult acest serial, nu imi plac spinzuratii,violatele, retezari de capete ,in general seriale cu aceste subiecte Multumesc pentru acest serial.

    RăspundețiȘtergere
  104. Cumva este,,motivul Cenusaresei"...multumim frumos si chiar daca uneori nu ne prea ies,,vorbe frumoase",le gandim macar si trimitem ganduri bune catre voi.
    Cu mult drag,

    RăspundețiȘtergere
  105. Aici , la tine pe blog , nu am spus-o , asha ca : Daliana , eshti BESTIALA . Corectitudienea traducerii , adaptarea shi timpul in care faci toate astea sunt colosale , ne tzii in priza puternic shi urmarim cu mare placere serialul asta . Te pup ! Florentza - Qwera

    RăspundețiȘtergere
  106. multumesc si apreciez toata munca

    RăspundețiȘtergere
  107. salve.., imi place povestea si consider ca,merita multe puncte.MULTUMESC!

    RăspundețiȘtergere
  108. Superb multumesc mult o minunatie de serial mai sunt 6 ep putin dar cred ca si sunt sigura ca va avea un finis pe placul tuturor cu mult respect si drag Antonia !

    RăspundețiȘtergere
  109. Nu mai sunt decat 6 episoade de tradus?... wow... ce harnica ai fost, Daliana, stiam ca esti o minune de fata... dar mi-ai intrecut asteptarile... in curand voi savura acest serial romantic mult asteptat... multumesc din suflet pentru tot ceea ce faci pentru noi.

    RăspundețiȘtergere
  110. Felicitari si multumesc,multumesc,multumesc

    RăspundețiȘtergere
  111. salve..,multumesc ptr. traducere.

    RăspundețiȘtergere
  112. Superb din ce in ce mai palpitant debea astept ep 16 RECUNOSTINTA ! cu drag si mult respect Antonia !

    RăspundețiȘtergere
  113. Multumesc pt inca un ep<15> tradus si postat-plin de sentimente contradictorii,si durere,chiar cine are nesansa odata- parese ca e adevarat-se va tot insinua-indiferent in ce colt-multumesc inca odata si felicitari pt corectitudine-rexulica

    RăspundețiȘtergere
  114. Bravo , Daliana ! Exceptional proiect ... toti "pupicii cu lipici" si respectul pentru tine !

    RăspundețiȘtergere
  115. un film minunat!ce ma bucur ca v-am descoperit!!!!multumiri si imbratisari pt toata echipa!

    RăspundețiȘtergere
  116. Multumesc!
    Este al 3 serial vizionat aici si doresc sa va multumesc pt munca depusa la traducerea acestor minunate seriale.

    RăspundețiȘtergere
  117. Multumim frumos!stiti,dragelor,sunt unele bloguri unde,desi serialele sunt interesante si promit,iti pierzi interesul pentru ele din cauza frecventei cu care sunt traduse episoadele.Aici,la voi ,totul are cursivitate iar serialele alese spre traducere sunt de foarte buna factura.
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  118. salve.., multumesc .ptr. traducerea celor 2 ep..

    RăspundețiȘtergere
  119. ITI MULTUMESC DIN SUFLET PENTRU ACEASTA SURPRIZA DE 2 EPISOADE M-AM BUCURAT MULT MAI ALES CA AM GASIT UN SAIT UNDE SA POT VEDEA SERIALUL;MII DE PUPICI CU LIPICI SI MII DE MULTUMIRI ESTI O SCUMPA !

    RăspundețiȘtergere
  120. Multumiri ptr. acest serial , pacat ca se termina , tineti-o tot asa !!! BRAVO !!!

    RăspundețiȘtergere
  121. multumesc pentru munca depusa

    RăspundețiȘtergere
  122. Ne răsfăţaţi. Trei episoade postate. Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere
  123. salve..,situatia pare putin confuza dar,realitatea nu lasa scapare ptr. mincinosi.intrebare sunt cel putin trei,patru ep.decand numai apare fratele domnisoarei?ptr. mine era o reala placere sa-l vad.multumesc ptr. traducere

    RăspundețiȘtergere
  124. Multumesc ,multumesc ,multumesc !.....cu mult drag Antonia !

    RăspundețiȘtergere
  125. Multumiri, munca voastra este apreciata. Fiti siguri. O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  126. Ce ma bucur ca au inceput sa se limpezeasca apele ,a venit soarele si pe strada eroinei noastre ,multumesc din suflet pentru acest episod ,esti o scumpa ,abia astept deznodamintul acestei povesti care ne-a tinut cu sufletul la gura atitea episoade ,mii de imbratisari si pupici cu lipici!

    RăspundețiȘtergere
  127. Multumesc multtttttt am terminat si ep 18 ce serial ,ce serial RECUNOSTINTA ......cu drag Antonia

    RăspundețiȘtergere
  128. .minunat filmul!si la fel de minunati sunteti si voi !pt toata munca si daruirea cu care o faceti va multumesc si sa va dea domnul numai zile senine in viata!!

    RăspundețiȘtergere
  129. multumesc pentru ceia ce faceti

    RăspundețiȘtergere
  130. Multumesc, nici nu mai am cuvinte, mutumesc, multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  131. Serialul este superb.Astept cu nerabdare si ultimele episoade(19-20).Multumim pt traducere..

    RăspundețiȘtergere
  132. Ireal, fantastic, uimitor. Ieri am scris ca nu am cuvinte, dar acum ce sa mai zic ca urmaream ep. 18 si incercam sa ghicesc ziua cand va fi postat urmatorul episod si cand ce sa vezi? doua episoade...!. Multumesc din toata fiinta mea si consideratie deosebita pentru acest blog si implicit celor care muncesc din greu pentru ca noi sa ne desfatam cu astfel de filme. Adanca recunostinta.

    RăspundețiȘtergere
  133. Din cate seriale coreene am urmarit pana acum , este primul care are un final ashezat , cand toate , dar absolut toate lucrurile se clarifica frumos . Daliana , tu eshti o bomboana de traducatoare shi ne-ai tradus o bomboana de serial , mii de multzumiri pemtru alegere corectitudine shi rapiditate . Florentza

    RăspundețiȘtergere
  134. Multumesc mult pt.acest serial,Sanatate si mult succes in proiectele viitoare,

    RăspundețiȘtergere
  135. Ianadaliana,multumesc pentru munca depusa .

    RăspundețiȘtergere
  136. Foarte frumos! Asteptam in continuare alegeri la fel de bune. Multumim mult!!! Daniela

    RăspundețiȘtergere
  137. Va multumesc pentru traducerea acestui serial cu actori frumosi si o poveste captivanta iar de sfarsit ce sa mai vorbim ne-au dat posibilitatea sa ne dezvoltam imaginatia cum am vrea sa continuue viata fiecare personaj.VA MULTUMESC CA EXISTATII

    RăspundețiȘtergere
  138. Multumesc din suflet pentru acest super serial,voiam altfel finalul dar in fine a iesit soarele si pentru fata noastra si s-au limpezit apele ,mii de multumiri pentru bucuria ca am putut vedea asa o poveste frumoasa ,imbratisari si pupici cu lipici!

    RăspundețiȘtergere
  139. salve.., multumesc sincer ptr. tot.

    RăspundețiȘtergere
  140. Gamsahamnida!pentru un film care mi-a placut si pentru munca echipei!

    RăspundețiȘtergere
  141. O traducere frumoasa si rafinata, in deplina concordanta cu tema principala a serialului: luxul ! Multumesc , Daliana !

    RăspundețiȘtergere
  142. Adaug si eu un mare MULTUMESC ,si ma aplec in fata ta , pentru tot ce faci si realizezi pentru noi iubitosi de seriale koreene

    RăspundețiȘtergere
  143. Un serial atat de frumos , fara cuvinte mii de multumiri scumpa mea Daliana ce iti doresc eu multa sanatate o familie fericita si vreau ceva frumos in continuoare asa cum de fapt toate serialele pe care tu le traduci sunt o minunatie .....RECUNOSTINTA ...... micuta prietena cu mult drag

    RăspundețiȘtergere
  144. E de prisos sa spun si eu MULTUMESC pentru efortul depus,dar o fac pt ca meriti din tot sufletul.Iti urez sanatate multa.Ai grija sa nu racesti, mai ales ca vine iarna.

    RăspundețiȘtergere
  145. serialele coreene nu sunt doar niste povesti. intotdeauna sunt pline de mesaje. cele 10 porunci biblice imbracate mereu altfel. intotdeauna caractere antagonice care trebuie totusi sa convietuieasca alaturi/impreuna. intotdeauna indemnuri la a face lucrurile bine/curat/cinstit pentru a nu avea regrete/secrete/remuscari. dincolo de jocul actorilor, scenariul da viata unei lumi despre care nu stii, dar care poate fii langa tine. si ma bucur ca am cunoscut si aceasta lume. multumesc ianadaliana pentru povestea pe care ne-ai spus-o.

    RăspundețiȘtergere
  146. Multumesc frumos pentru acest serial foarte frumos ,cu actori frumosi , multumesc, multumesc

    RăspundețiȘtergere
  147. Multumesc din toata inima pentru acest minunat serial,va doresc multa sanatate si multa putere de munca pentru a ne incanta cu un nou proiect la fel de minunat,va doresc o saptamana cat mai placuta.

    RăspundețiȘtergere
  148. Un serial minunat ,multumim foarte mult pentru traducere si postare esti nemeipomenita tine-o tot asa bafta in continuare .

    RăspundețiȘtergere
  149. Va multumesc si eu pentru toata munca depusa cu gandul la noi, cei care iubim dramele coreene! Va doresc sa aveti puterea de a merge mai departe si sa ne incantati cu noi si noi proiecte! Multumesc din toata inima! :*

    RăspundețiȘtergere
  150. Multiumim mult.Iana Daliana,Vei mai traduce alt serial?Si daca da te-ai gandit la vreun serial?

    RăspundețiȘtergere
  151. Multumesc frumos pentru acest serial deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  152. Un final frumos al unui serial frumos pe care l-am urmarit si asteptat "cu sufletul la gura"! Multumiri Ianadaliana ! Multumiri intregii echipe!

    RăspundețiȘtergere
  153. Superb srial. De fapt sunt frumoase toate serialele coreene. Am vizionat peste 100 seriale, sunt minunate.

    RăspundețiȘtergere
  154. multumesc tare mult,l-am suflat,ca sa spun asa

    RăspundețiȘtergere
  155. Multumesc frumos pentru acest serial! Mi-a placut foarte mult! Merita vazut!

    RăspundețiȘtergere
  156. Mii de multumiri pentru tot ceea ce faci!

    RăspundețiȘtergere
  157. multumesc ptr serial si bineinteles ptr minunata lume a Koreei,in care intram cu vizionarea fiecarui serial propus de tine draga Ianadaliana!pupici si sa fii iubita!

    RăspundețiȘtergere
  158. mii de multumiri pentru acest frumos serial si munca depusa!!!!!!!!!! FLORI

    RăspundețiȘtergere
  159. Multumesc mult pentru munca depusa! Sa ai parte numai de bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  160. Multumesc pentru acest serial asa frumos si felicitari pentru o asa traducere de calitate !

    RăspundețiȘtergere
  161. LA MULTI ANI !!!! si multa sanatate !!!!!!!!!! (Flori)

    RăspundețiȘtergere
  162. Un serial excelent.mai ales cand ajungi la jumatate deja nu-ti vine sa te mai culci,Unul si inca unul pana la 3 dimineata Asta e avantajul cand il ai tradus tot,dar recunosc ca nu multumesc tot de atatea ori cate episoade vad si asta este un dezavantaj pt.tine Daliana, care meriti toata lauda si recunostinta pt.aceste ore de incantare sufleteaca. Multumesc mult de tot , sa fii sanatoasa si voioasa !!!

    RăspundețiȘtergere
  163. Mi-ar fi placut sa se termine cu o nunta ...dar e bine si asa .Mi-a mai placut ca a fost un serial care nu-ti provaca prea multi nervi ,inmediat se afla sau se descoperea conspiratiile.Multumesc Ianadaliana si mult succes in continuare !

    RăspundețiȘtergere
  164. Multumim! Stii sa alegi si sa ne prezinti filme care sa ne delecteze: si umor ,si drama,si dragoste..de toate.Pupici pentru munca depusa!

    RăspundețiȘtergere
  165. Un serial minunat... sunt deja la episodul 12 si-mi vine sa-l sorb dintr-o privire pe tot... daca as putea... multumesc, Daliana, pentru traducerea exemplara a acestuia.

    RăspundețiȘtergere
  166. Multumim frumos Ianadalina .Ai proiecte deosebite .Rontaim mult la ele !Ganduri bune si multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  167. Multumesc si sa fii sanatoasa!

    RăspundețiȘtergere
  168. Va multumesc pt. munca depusa.Serialul mi-a placut si l-am recomandat prietenilor mei La serialele coreene ,dupa mine,succesul este garantat,in primul rind ,de scenariu si de frumusetea aparte a actorilor.Va doresc in continuare inspiratie si putere de munca!SUCCES !

    RăspundețiȘtergere
  169. insfarsit, am dat de acest blog , vad ca aveti multi comentatori multumiti, eu iubesc foarte mult serialele coreene,ele imi alunga singuratatea si gandurile negre,imi infrumuseteaz a fiecare zi in care ma uit la ele, iti multumesc din tot sufletul ca ai grija de noi !

    RăspundețiȘtergere

Cele mai vizionate postări

Imagini pentru teme create de pederk. Un produs Blogger.

Vizitatori