ANUNTURI

NOUTATI !

NU FURATI SI NU COPIATI MUNCA NOASTRA.

LINKURI PARTENERE

ATENTIE!

UN SIMPLU MULTUMESC NE DA PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE

sâmbătă, 10 august 2013

Sign

SIGN

Gen : Crimă, mister, thriller 
Episoade : 20 
Reţea de difuzare : SBS, Coreea de Sud. 

O dramă medicală despre doctori patologi în rezolvarea cazurilor de crimă. Go Da Kyung este un achetator începător, dornică să devină asociată recunoscutului Dr. Yoon Ji Hoon. Iniţial, relaţia lor este în conflict datorită stilurilor diferite de investigaţii şi a personalităţilor opuse pe care le au. Dar mai târziu, între cei doi se dezvoltă o relaţie complexă, depunând eforturi comune pentru a desoperi adevărul prin intermediul ştiinţei. 


Traducerea si adaptarea: ella73



Read more  :

108 comentarii:

  1. Bafta si multa putere de munca,cu multumiri ptr. ceea ce faceti.Parintele Mihai

    RăspundețiȘtergere
  2. Ella73,ianadaliana, mii de multumiri.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur sa vad aici mai multi actori care imi plac. Multumesc pentru noul serial

    RăspundețiȘtergere
  4. Daliana si Ella, iar va voi urma pentru ca ma incanta acest nou serial atat prin scenariu cat si prin distributie....ii admir pe multi din cei implicati....succes pana la finalizarea lui ! pupik !

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc din suflet pentru traducerea acestui serial imi doream mult de tot sa-l vad. Imi place foarte mult de Jeon Kwang Leol.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte interesant,probabil va deveni actiunea si mai palpitanta.Multumesc mult.Felicitari pentru blog.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mii de multumiri,sunteti minunate.Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc pt traducewrea acestui serial este foarte bun

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma bucur mult pentru acest nou serial.Asteptam sa fie tradus in limba romana.Multumesc mult pentru ravna care o depuneti.

    RăspundețiȘtergere
  10. Sunteti minunate,spor la treaba!Codruta

    RăspundețiȘtergere
  11. imi place f .mult acest serial sa vedem ce se intampla mai departe

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari pentru alegerea facuta este f faina! Multumesc din suflet pentru tot efortul vostru...

    RăspundețiȘtergere
  13. NImeni nu are dreptul sa va critice pentru o greseala sau doua.Voi depuneti o munca enorma ca noi sa putem intelege povestea din aceste minunate seriale.Va urez multa sanatate si spor la traduceri.

    RăspundețiȘtergere
  14. Multumesc ella73 pt efortul ce lai depus pt acest serial Sing

    RăspundețiȘtergere
  15. foarte tare acest serial. din ce in ce mai captivanta paralela intre Yoon Ji-Hoon (Park Shin-Yang) si Lee Myung-Han (Jeon Kwang-Leol). multumesc ella si ianadaliana 3

    RăspundețiȘtergere
  16. Multumesc mult pentru acest serial foarte interesant. Mi-e teama ca este foarte greu de tradus, cu atatia termeni medicali si recunostinta mea este cu atat mai mare. Cum engleza mea este ...sumara, nu l-as fi inteles niciodata de pe o versiune engsub. Imi place mult acest blog pentru serialele superbe pe care ni le ofera; chiar daca si cei care muncesc aici impartasesc patima noastra pentru kdrame, niciodata nu vom putea sa le fim sufucient de recunoscatori pentru timpul si munca lor.

    RăspundețiȘtergere
  17. Multumesc pentru traducerea ascestui serial. Cred ca doar cativa traducatori s-ar fi incumetat sa-l inceapa. Subtitrarea in engleza este foarte greoaie si chiar daca cunosti limba, e greu de descifrat in acealsi timp cat si vizionezi, deci pierzi din farmecul serialului. Cu toate ca l-am vazut, nu l-am inteles in totalitate, asa ca sunt recunoscatoare ellei73 pentru gestul ei. E un serial care imi place si-l voi urmari cu mare placere alaturi de traducerea de buna calitate oferita. Multumesc si recunostinta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Subiectul acestui serial m-a captivat inca de la inceput. Multumesc pentru munca depusa in traducerea si postarea lui.

    RăspundețiȘtergere
  19. De ce nu se poate vedea serialul?Stie careva?

    RăspundețiȘtergere
  20. SERIALELE CARE NU SE POT VIZUALIZA VOR FI DISPONIBILE INCEPAND DE DUMINICA.

    RăspundețiȘtergere
  21. Multumesc, ella73, numai tu cu curajul tau puteai sa te incumeti sa iei un proiect atat de greu. Sa fii sanatoasa, iar tie ianadaliana sa-ti dainuiasca blogul mult si bine.

    RăspundețiȘtergere
  22. Serialul este foarte destept si incitant,merita efortul de a fi tradus.
    Multumim,

    RăspundețiȘtergere
  23. Multumesc, ella73, pentru frecventa cu care apar episoadele.Este un serial grozav; eu credeam ca TEN este cel mai bun serial politist coreean, dar nu-l vazusem pe acesta. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  24. Palpitant,frumos si fara doar si poate un adevarat regal politist...multumim frumos!
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  25. Multumim!serialul este nemaipomenit de bun si de interesant,personaje puternice construite de actori de top...si voi sunteti singurele care au decis sa-l traduca.
    Cu mult drag si multi vizitatori,

    RăspundețiȘtergere
  26. Multumesc, Ella73, superb serial!

    RăspundețiȘtergere
  27. interesant , se impletesc multe aici mister , crima , inteligenta , ambitie un serial care promite ......multumesc mult pentru munca voastra si spor in toate ....pupici ...Ani

    RăspundețiȘtergere
  28. Un serial pe care-l recomand din suflet. Multumesc Ella73.

    RăspundețiȘtergere
  29. Cand am vazut Painter of the Wind, m-a fascinat de expresivitatea privirii actorului din rolul medicului legist de acum. Poate ca si din acest motiv iubesc Sign. Dar o iubesc si pe Ella73, m-am indragostit astazi, cand am vazut ca a aparut ep.8. MULTUMESC

    RăspundețiȘtergere
  30. Multumesc, multumesc, multumesc pentru acest serial. E o nebunie care place si care i se potriveste perfect ellei, pentru cine o cunoaste :) Iubita, mult spor si numai bucurii. Pup.

    RăspundețiȘtergere
  31. Multumesc frumos si pt acest episod (9) , si mie imi place cum joaca actorul din rolu principal , a fost o dulceata in serialul Lover in Paris si da, este f.greu sa traduce o multime de termeni medicali, asta ca sa nu mai vorbim de traducere in sine . MULTUMESC MULT , Ella73 pentru minunatele minute pe care le petrecem in fata monitoarelor !

    RăspundețiȘtergere
  32. Fara indoiala este un serial foarte,foarte bun...si socheaza sa vezi ca si la ei,coruptia este prezenta si mai peste tot...astept cu nerabdare fiecare episod nou si ma bucur ca un copil cand il vad postat.
    Dragelor,multumim frumos si sa stiti ca sunteti primele care traduceti ,,Sign" si ,,Legenda ei",felicitari!

    RăspundețiȘtergere
  33. Multumesc mult de tot Ella...superb serialul, imi place de nu mai pot si fiecare episod ma tine cu sufletul la gura...actorii sunt de nota 10 si imi place ca nu este 100% sobru si scortos cum ar trebui sa fie un asa serial ce trateaza un subiect atat de " sumbru"...la unele faze am ras cu lacrimi, iar la unele as fi strans de gat pe cate unii...faza ca unii oameni sunt cosiderati "gunoi", spusa din partea unui doctor chiar m-a facut sa ma simt tare rau...oricum sunt sigura ca e tare greu de tradus, pt ca sunt multe dialoguri si multi termeni de specialitate, asa ca mult succes Ella noi te sustinem si avem rabdare.

    RăspundețiȘtergere
  34. Din pacate vad ca mesajul meu anterior nu a fost postat...de ce ?? Era doar un semn de apreciere pt Ella si pt traducerea ei mununata...multumesc Ella, sa fii sanatoasa , fericita si iubita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am lipsit din cauza unor probleme personale... dar a aparut mesajul acum.

      Ștergere
  35. Dragele mele,
    Astept cuminte si nu pun intrebari...si ma uimeste bogatia blogului vostru!
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  36. Multumesc, Ella73, pentru acest serial extraordinar !

    RăspundețiȘtergere
  37. Draga Ella,
    O surpriza cu adevarat fparte placuta!serialul acesta are fanii lui si va castiga inca foarte multi pe masura ce va fi descoperit.Imi plac personajele,imi place tema abordata,imi plac actorii si acest amestec ciudat intre cei morti si cei vii.Doctorul,cu stilul lui smuls-repezit este o dulceata de om,in general,cuplurile acetui serial sunt foarte echilibrate si fac treaba buna impreuna.
    Multumim din suflet pentru toata stradania si vom continua sa asteptam ,,cuminti".
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  38. Multumesc, ella73, te pupa unie

    RăspundețiȘtergere
  39. Integritate.....multi o dorim dar se pare ca f.greu de gasit oriunde in lume nu numai la ei . Multumesc Ella73 , ma bucur de munca dtale , multumesc Ianadaliana ,

    RăspundețiȘtergere
  40. Fascinant totul...de la imagine, scenariu, regie, DISTRIBUTIE, traducere impecabila ...pana la My Love Song cantat de adoratul meu Seonsaengnim...The One ! Multumirile mele minunata ella73 si draga mea Daliana !

    RăspundețiȘtergere
  41. Doamnelor,
    Multumim pentru abnegatia cu care ne faceti fericiti!serialul acesta este mai mult decat captivant,este o bijuterie de film.Vom continua sa asteptam linistiti ,bucatica de bucurie pentru,,vichend".
    Cu mult drag,

    RăspundețiȘtergere
  42. Interesant si episodul 11 , chiar mai interesant . Multumesc frumos Ella , Multumesc frumos Ianadaliana !

    RăspundețiȘtergere
  43. Este superb, cu adevarat o bijuterie. MULTUMESC !

    RăspundețiȘtergere
  44. De ce HER LEGEND, nu apare in lista din dreapta? Sunt doar curioasa. Daniela

    RăspundețiȘtergere
  45. Dragelor,
    Ce se intampla?nici blogul lui Atanase nu mai poate fi accesat,dupa al Aniolei,ce se intampla?ce nu este in regula?
    Multumesc ,

    RăspundețiȘtergere
  46. Teribil serial ! O data in plus, cineastii coreeni scot la lumina si pedepsesc crimele societatii care, probabil, in viata reala raman nepedepsite. Citisem ceva despre un serial care nu a mai fost finalizat datorita subiectului prea...controversat. Iar talentul lor este uluitor, de parca atunci cand s-a impartit talentul pe natiuni, la ei s-a rasturnat caruta. Este un privilegiu ca avem acces la acest serial, intr-o traducere excelenta. Multumim din suflet, Ella73 !

    RăspundețiȘtergere
  47. multumesc din suflet pt munca voasrta va iubesc si va doresc tot binele din lume

    RăspundețiȘtergere
  48. Din ce in ce mai interesant!este o combinatie ideala de politist cu ,,medical",evident ,greu de tradus...felicitari ca v-ati incarcat cu raspunderea traducerii lui,merita tot efortul.Curios ce face ,,integrul"doctor legist?va cadea in capcana asa cum se intamplase cu 20 de ani in urma cu mentorii lui?va lasa nerazbunata moartea tatalui sau?va ignora ce-i vorbesc cadavrele?...si ati observat cum un asemenea episod s-a derulat ,,live"la noi,saptamana trecuta,in judetul Olt parca?
    Toata consideratia noastra,

    RăspundețiȘtergere
  49. Multumesc mult, sper ca doctorul sa nu devina si el un corupt.

    RăspundețiȘtergere
  50. Multumesc pentru inca un episod. Serialul e superb, chiar daca nu e nou... e nou prin actiune. Asa cum spune cineva mai sus, in comparatie cu serialele noi aparute, care sunt absolut delicioase, toate, e mai greu de tradus prin combinatia de mister, medicina, politist, iar replicile mai greoaie ca substanta. Actorii sunt de nota 10, iar traducerea la fel. Nu oricine ar fi preluat un astfel de proiect greu. Felicitari Ella73 pentru alegerea lui. Intotdeauna ai stiut sa alegi seriale care atarna greu prin mesaj... si mai ales prin lungime. Totul pare simplu la tine, cu toate ca nu e usor, si de aceea bucuria ta e si a noastra. Sunt nerabdator sa vad continuarea si astept cuminte darul tau. Sa ai spor si numai bucurii.

    RăspundețiȘtergere
  51. danielac: As vrea sa stiu daca mai incepeti vreun nou serial in curand, sau vreti sa le terminati pe cele incepute, intai. Pana una, alta, multumesc pentru cele postate. Toate sunt dintre cele mai bune, cu actori din cei mai buni. Uitandu-ma la ele, am calatorit, parca, intr-o alta lume. Una fara griji si probleme. Multumesc mult tuturor celor care ne fac viata putin mai frumoasa, fara sa astepte nimic in schimb. Sunt sigura ca viata va va rasplati. Eu personal, ma rog pentru asta.

    RăspundețiȘtergere
  52. Foarte frumos,interesant ,incitant si bun!ne tine cu sufletul la gura si asteptam cu nerabdare sfarsitul de saptamana.
    Multumim frumos!

    RăspundețiȘtergere
  53. Deasemenea,traducerea este fantastic de corecta si foarte bine adaptata.Felicitari ,doamnelor!

    RăspundețiȘtergere
  54. Multumesc Ella , multumesc Ianadaliana !

    RăspundețiȘtergere
  55. Multumesc din suflet, ador serialul asta si imi plac mult actorii implicati. Si imi place si seriozitatea Dvs., nu trebuie sa mi se lungeasca gatul ca la girafa uitandu-ma dupa un nou episod postat.

    RăspundețiȘtergere
  56. excelenta traducerea!!!!...ritmul alert si subiectul fac serialul f. f. interesant!! toata admiratia si respectul pentru munca depusa!!

    RăspundețiȘtergere
  57. ma uit pe mai multe site-uri cu seriale si filme coreene, dar recunosc cu mana pe inima ca nu am vazut nicaieri o astfel de traducere!!!! si ma uit de cativa ani....nu cred ca doar "multumesc" este destul, dar nu stiu ce sa zic altceva!!! traducere si adaptare ella73, asa scrie la inceput...ella73, ai facut un lucru grozav!!!

    RăspundețiȘtergere
  58. Multumesc Ella73, ca deobicei, o traba buna facuta. Tot respectul pentru proiectele tale. Bafta pe mai departe. Cu drag.

    RăspundețiȘtergere
  59. Dragă Daliana, recunosc că nu te-am mai vizitat în ultimul timp... din cauza lipsei de timp liber. Peste tot intru pe fugă, iar timpul care îmi rămâne, mă deconectez traducând... tot pe fugă :)) Mă bucur dacă place Sing, e o dorinţă de a mea mai veche să-l traduc şi se pare că acum i-a venit şi lui rândul. Mulţumesc pentru toate gândurile frumoase şi pentru mesaje. Traducerea e făcută din suflet şi încerc să fie pe întelesul tuturor celor care-l vizionează. În speranţa că vom fi alături până la final, vă doresc vizionare plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  60. Super tare acest serial, imi place foarte mult si astept cu nerabdare urmatorul episod. Multumesc mult, sa fiti iubite.

    RăspundețiȘtergere
  61. Bucuria mea pentru fiecare sfarsit de saptamana...de ceva timp incoace.Fiecare episod eate un film in sine.Ma mira ca atat de putini l-au descoperit.Imi place din ce in ce mai mult si-mi va lipsi atunci cand se va sfarsi.Prestatia actorilor este excelenta si nu te lasa o clipa sa-ti intorci privirea de la ecran.
    Traducerile sunt de cea mai inalta calitate si suntem profund recunoscatori pentru acest lucru.
    Multumim frumos!

    RăspundețiȘtergere
  62. Draga mea dongsaeng Ella73, iti multumesc din suflet. Esti si vei fi albinuta lui unnie.

    RăspundețiȘtergere
  63. Superb serialul,traducerea foarte buna.Multumesc pt calitatea serialelor pe care le traduceti.Cand traduceti si ultimul serial din Me too flower???

    RăspundețiȘtergere
  64. Multumesc frumos pentru SIGN!felicitari pentru proiectul dus la sfarsit!sunteti singurele care ati dus la capat Me too Flower.

    RăspundețiȘtergere
  65. Chiar daca ma repet, tot trebuie sa spun cat de mult imi place acest serial si actorii implicati. Curios mi se pare ca, desi a avut rating-uri fabuloase, nu a castigat nici un premiu ( exceptand premiul producatorului pentru tanarul politist ). Probabil adevarurile spuse prea pe sleau sunt suparatoare. Dar, desi reticenti si precauti in viata reala, coreenii par sa isi exorcizeze spaimele si acea lasitate pe care obisnuim sa o numim realism, in dramele lor. Multumesc mult, Ella73, desi stiu finalul, tot astept cu nerabdare episodul saptamanal tradus de tine.

    RăspundețiȘtergere
  66. eugenia
    multumesc ella 73 pte. traducere si munca pe care o depui. un serial inteligent .

    RăspundețiȘtergere
  67. Multumesc frumos pentru SIGN.

    RăspundețiȘtergere
  68. MULTUMESC MULT PENTRU EP.16

    RăspundețiȘtergere
  69. Ella73, esti cea mai harnica albinuta si pentru asta unnie te iubeste. Am sa-ti multumesc pentru foarte multe lucruri. MULTUMESC.

    RăspundețiȘtergere
  70. Multumesc, Ella73, a fost o mare bucurie sa urmaresc doua episoade din serialul meu favorit

    RăspundețiȘtergere
  71. Excelent serialul.Sfarsitul dramatic-fara sacrificii nu se afla adevarul intr-o tara de corupti?-dar cine se sacrifice?-cel mai bun dintre pamanteni.Multumim pt serial,traducerea a fost la inaltime.

    RăspundețiȘtergere
  72. Un serial deosebit,multumesc frumos !

    RăspundețiȘtergere
  73. Multumesc, este un serial cutremurator. Sacrificiul personal poate ca nu prinde la noi, dar l-am mai intalnit in cultura lor. Este suficient sa vezi ce actori au acceptat sa joace aici, ca sa te astepti la ceva deosebit, iar scenariul este un alt atu al acestei masterpiece. Multumesc, Ella73, darul tau pentru noi este de nepretuit, incanta sufletul si mintea si ne ofera prilejul de a-ti ura multa fericire si Sarbatori Fericite !

    RăspundețiȘtergere
  74. Draga mea,
    Multumesc in mod deosebit pentru acest serial!sincer nu m-am asteptat la un asemenea final,crud si neasteptat.Am sperat pana in ultima clipa ca se va sfarsi bine ,pentru toata lumea.Evident ca stiu despre pasiunea coreenilor pentru astfel de finaluri,totusi,moartea doctorului a fost ,,fortata",avea suficiente dovezi ca sa o poata ,,inchide"pe psihopata si totusi a ales sa se lase ucis...as spune ca n-a pretuit viata si poate ca a avut si o curiozitate morbida sa vada,,cum este?".Din punctul meu de vedere n-a fost un sacrificiu ci o acceptare inutila a mortii.
    Multumesc inca o data!

    RăspundețiȘtergere
  75. Danielac: Un seial excelent din toate punctele de vedere: scenariu , regie, actori si interpretare, traducere..... Totul ne-a facut sa ne rupem de realitate ( realitatea romaneasca, cel putin) si sa ne transpunem intr-o lume in care adevarul invinge. Multumesc mult pentru ca ne-ati oferit un astfel de film.

    RăspundețiȘtergere
  76. Îmi plac foarte mult acest gen de seriale. A vizionat doar 5 episoade și devine din ce în ce mai interesant și captivant. Ma duc să vad ce se întâmplă în continuare. Mulțumesc pentru traducere.

    RăspundețiȘtergere
  77. Multumesc Ella 73,multumesc Ianadaliana pentru bucuriile pe care ni le faceti zi de zi.Numai bine va doresc!

    RăspundețiȘtergere
  78. Multumesc mult pentru acest serial. L-am urmarit cu o placere maxima! Ella73 toata recunostinta pentru munca ta. Din pacate, esti printre putinii traducatori care merita nota maxima pentru proiectele avute. Calitatea traducerii, a exprimarii, face ca un serial sa-si ridice cota. Din pacate, in ultimul timp am urmarit seriale bune, traduse la kilogram, doar numele traducatorului conteaza. Nu si cum se face traducerea. Pacat. Pacat ca serialele noi aparute sunt stricate de novici care isi dau importanta doar ce traduc, nu si cum traduc. Pacat ca traducatorii buni raman in urmbra din cauza acestor doritori de faima. Eu unul, apreciez un serial prin prisma traducatorului, iar daca traducatorul e "varza" si serialul e la fel.
    Mulţumesc pentru munca depusa si pentru iubirea cu care depuneti eforturi in calitatea muncii voastre. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  79. Multumesc mult. Un serial bine construit cu actori minunati. Multumesc pentru traducere. Mesajul de mai sus... are dreptate. De multe ori traducerea ajuta serialul, de multe ori il strica. De acea e bine sa poti alege ce tradicatori sa urmaresti si pe cine nu. La multi ani dragele mele si la mai multe proiecte finalizate.

    RăspundețiȘtergere
  80. Da...un serial care te tine cu sufletul la gura cu fiecare episod.Desi finalul nu e cel pe care-l asteptam si m-a lasat cu lacrimi in ochi,mi-a placut foarte,foarte mult.MULTUMESC draga ella pentru traducerea impecabila si MULTUMESC draga Daliana pentru postare.Va pup fetelor si va doresc un an plin de succese si realizari.

    RăspundețiȘtergere
  81. Multumesc din suflet pentru acest serial, multumesc pentru munca pe care o faceti. Va doresc ca anul care tocmai a inceput sa aduca multa bucurie in sufletele voastre, sa aveti multe realizari frumoase, sanatate si multa iubire.

    RăspundețiȘtergere
  82. Multumesc pentru acest serial. Decizia doctorului m-a impresionat pana la lacrimi şi m-a uitmit totodată. Remuscarile pentru greselile facute l-au determinat sa-si dea propria viata pentru iertarea proprie. Pacat ca sunt foarte rari astfel de oameni intr-o societate bolnava. Ella73 multumesc pentru traducerea buna si explicita. Intotdeauna te-ai descurcat exemplabil cu proiectele tale. Sa aveti un an spornic si cu traduceri bune. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  83. Imi place foarte mult serialul si il urmaresc cu placere... subiectul si actorii sunt pe placul meu... Multumesc frumos si sa aveti parte numai de bine in tot ceea ce faceti si va doriti. Florentina

    RăspundețiȘtergere
  84. Serialul este bun si imi place mult, il urmaresc cu interes, multumesc pentru traducere si va doresc numai bine in tot ceea ce faceti si in tot ceea ce va doriti. Florentina D.

    RăspundețiȘtergere
  85. Nu ma astaptam la un asemenea final, emotionant! Oricum, a fost un serial bun, mi-a placut enorm. Multumesc pentru traducere si postare.

    RăspundețiȘtergere
  86. Nu mă aşteptam la un astfel de sfărşit. Pentru a afla crudul adevăr s-a ajuns la sacrificiul suprem. Nu se merita asta, prin moartea lui omenirea nu a scăpat de rele, dar una peste alta, un serial care merită văzut purtând marca ˝ella73˝. Mulţumesc din toată inima draga mea dongsaeng.

    RăspundețiȘtergere
  87. Chiar nu pot sa mai fac nimic altceva decat o cursa printre episoadele acestui serial! Excelent din toate punctele de vedere! Multumesc mult fetelor!

    RăspundețiȘtergere
  88. A meritat sa pierd noaptea si sa intarzii maine la serviciu! Desi m-a intristat foarte mult finalul trebuie sa recunosc ca a fost foarte bun serialul! Cine mai este capabil in ziua de azi sa faca sacrificiul suprem pentru ca natiunea lui sa nu aiba un criminal in frunte? Multumesc mult si ma bucur ca am descoperit site-ul acesta minunat!

    RăspundețiȘtergere
  89. Da, un serial foarte bun. Scenografia, sunetul, regia, totul, plus actorii deosebiți au concurat la realizarea acestui serial spre încântarea noastră. Întreg serialul l-am urmărit cu mult interes și l-am apreciat mult. Să remarcăm că si traducerea a fost la înălțime, drept pentru care trebuie să felicitam și sa mulțumim lui Ella73 si colaboratorilor săi pentru acest lucru. Vă urmărim cu mult interes eforturile de a ne posta cât mai multe seriale și filme bune. Succes in continuare. F.D.

    RăspundețiȘtergere
  90. Excelent serial,cat adevar ascunde,dar cum minciuna nu are viata lunga......Multumesc mult pt o traducere de exceptie,alegerea proiectului si postare-Mult succes

    RăspundețiȘtergere
  91. Un serial minunat-adevarul sa fie scos numai prin stiinta -il pot intelege cel mai bine cei care acorda credit cercetarilor-sa-ti dai viata pt a dovedi un ,,adevar,este posibil ,dar f rar,,Un scenariu bine pus la punct ,cu artisti cu o interpretare deosebita,Multumesc mult pt traducerea deosebita si postarea ac serial,Mult succes in viitoarele proiecte RRodica

    RăspundețiȘtergere
  92. Din pacate, nu mai este disponibil spre vizionare nici un episod din acest serial. S-a intamplat ceva sau e, cumva, din cauza PC-ului meu?

    RăspundețiȘtergere
  93. Un serial exceptional. Niciodata nu mi-am imaginat cat de complexa este munca medicilor legisti si mai ales cand ea e facuta cu multa seriozitate.Serialul este foarte bun imbina munca medicilor legisti ajungandu-se pana la sacrificial de sine intr-o societate corupta .De multe ori mi s-a intamplat sa uit ca actiunea se petrece in Coreea atat de asemanatoare e viata de acolo cu cea din Romania . Multumesc pentru traducerea si postarea serialului .

    RăspundețiȘtergere
  94. cred ca este un serial bun dar cum sa vad si eu primul episode ca nu permite

    RăspundețiȘtergere
  95. A fost actualizat serialul. Vizionare placuta.

    RăspundețiȘtergere
  96. de ce nu se mareste imaginea?

    RăspundețiȘtergere
  97. Toate se maresc daca apesi pe sageata cu doua varfuri.

    RăspundețiȘtergere
  98. Multumesc pentru traducerea si postarea acestui serial.Cred ca doar pe Ianadaliana se poate vedea.Nu m-am gandit ca pe un subiect care pare asa lugubru,medicina legala se poate face un serial asa de impresionant.Mi-a placut desi s-a terminat trist.Va multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  99. Multumesc ! Mi-a placut mult ! Lipik

    RăspundețiȘtergere

Cele mai vizionate postări

Imagini pentru teme create de pederk. Un produs Blogger.

Vizitatori