ANUNTURI

NOUTATI !

NU FURATI SI NU COPIATI MUNCA NOASTRA.

LINKURI PARTENERE

ATENTIE!

UN SIMPLU MULTUMESC NE DA PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE

duminică, 22 decembrie 2013

THE GRAND HEIST


Duk-Moo (Cha Tae-Hyun) is the son of a nobleman, but he is also the son of a concubine. Due to the laws and customs of the Joseon Period, Duk-Moo is unable to to get a government position due to his mother's background. Because of this, Duk-Moo is a book seller in a traditional market. At this time, ice is a high priced commodity and controlled by the royal family. The most powerful nobleman of the era, Jo Myung-Soo (Nam Kyeong-Eup), wants to have exclusive rights to all of the ice. 

Traducerea si adaptarea: ella73



READ MORE:

7 comentarii:

  1. Multumesc pentru film. O comedie reusita cu actori cunoscuti. La multi ani!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult pentru tot ceea ce faceti. La multi ani !

    RăspundețiȘtergere
  3. Fara nici o indoiala aveti un deosebit fler cand alegeti sa traduceti ceva,multumim frumos!...am mai vazut deasemenea foarte multe traduceri ale dumneavoastra pe alte site-uri sau bloguri,de ce nu cereti la ,,schimb" Empress Ki?este un serial extrem de vizionat si de asteptat de iubitorii serialelor coreene.
    La multi ani,fericiti si plini!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt 4 sau 5 site - uri cu traducerea lui Empress Ki , de ce ar trebui Daliana si Ella sa se mai incarce cu seriale pe care le puteti gasi in atatea locuri ? Eu zic sa multumim frumos pentru traducerile de calitate pe care ni le ofera fetele si ce ne mai intereseaza sa cautam prin alte parti .

      Ștergere
  4. Woow ce surpriza!!!! am cautat filmul asta de mult timp, asa ca bucuria e mare! o comedie super, nu am mai ras atat de mult timp! o alegere pe gustul meu pt care iti multumesc din suflet! succes in continuare! ma duc la fete sa ma laud ce am vz, pusik!

    RăspundețiȘtergere
  5. multumesc frumos. cu adevarat e o munca din suflet ...

    RăspundețiȘtergere
  6. :) Da a fost ... OK ! Mii de multumiri ! @};-

    RăspundețiȘtergere

Cele mai vizionate postări

Imagini pentru teme create de pederk. Un produs Blogger.

Vizitatori