ANUNTURI

NOUTATI !

NU FURATI SI NU COPIATI MUNCA NOASTRA.

LINKURI PARTENERE

ATENTIE!

UN SIMPLU MULTUMESC NE DA PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE

sâmbătă, 18 ianuarie 2014

COMMITMENT



After completing his mission in South Korea, a North Korean spy (Park Sung-Woong) hopes to return to his motherland to see his son Myung-Hoon (T.O.P) and daughter Hye-In (Kim You-Jung) again, but he is betrayed by his own country and killed by a South Korean agent. In North Korea, his children Myung-Hoon and Hye-In are sent off to a forced labor camp. Later, high ranking North Korean military official Sang-Chul (Jo Sung-Ha) visits Myung-Hoon at the labor camp. 



Traducerea si adaptarea : ianadaliana





READ MORE: 

6 comentarii:

  1. Foarte interesanta abordarea, nu legata de ideologie, ci de controlul unor surse de venit pentru stabii de la Phennian si a retelelor de informatori. ceea ce e tragic, stabii din ambele tabere isi zambesc frumos unul altuia si bat palma prieteneste, fara sa le pese de tragediile ce vin o data cu "micile intelegeri". M-am bucurat s-o vad pe Kim You-Jung, chiar daca partitura ei a fost mai restransa. As zice ca aceasta domnisoara a crescut si sub ochii mei (filmografia ei e de-a dreptul impresionanta). Iar TOP... fizionomia l-a ajutat sa joace rolul unui liceean de 16 ani. Multumesc mult pentru aceasta surpriza, Ianadaliana <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Daliana,multumesc pentru traducere si postare,asteptasem cu nerabdare acest film.

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu ca sa antrenat din greu pentru acest film si mai stiu ca te-ai chinuit putin mai mult cu subtitrarea. Multumesc frumos. Maria.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Daliana. Ca intotdeauna ne delectezi cu ce e bun. Multumiri si plecaciuni.

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult Iana ,chiar nu ma asteptam sa joace atat de bine TOP si mi se confirma inca o data ca talentul la coreeni este "multilateral dezvoltat " ! :))) Codruta

    RăspundețiȘtergere
  6. Un film in care se impletesc frumos dragostea , actiunea si drama . Multumesc Daliana pentru traducerea acestui minunat film .

    RăspundețiȘtergere

Cele mai vizionate postări

Imagini pentru teme create de pederk. Un produs Blogger.

Vizitatori