ANUNTURI

NOUTATI !

NU FURATI SI NU COPIATI MUNCA NOASTRA.

LINKURI PARTENERE

ATENTIE!

UN SIMPLU MULTUMESC NE DA PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE

duminică, 21 aprilie 2013

THAT WINTER, THE WIND BLOW

THAT WINTER, THE WIND BLOW


A melodrama about a man and a blind woman who don’t believe in love. Oh Soo is an orphan who is left heartbroken later in life after his first love passes away and comes to lead a goal-less life as a high stakes gambler. Oh Young is a lonely heiress who feels she must look after others and herself after her parents get divorced and she finds herself becoming visually impaired.


Traducerea si adaptarea: ianadaliana







READ MORE: click aici

21 de comentarii:

  1. Multumesc ca existi. Dora.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur ca ai reusit in final sa faci un blog.Multumesc pentru toate serialele pe care le-ai tradus pana acum si as vrea daca se poate sa postezi si Lovers In Paris.Multumesc frumos.Maria.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daliana, mult succes!
    Sunt alături de tine, aşa cum vor fi mulţi alţii. E mult de muncă, dar cred că pasiunea noastră merită.
    Aja, aja! Fighting!

    RăspundețiȘtergere
  4. Fighting.......superb multumesc mult o zi minunata scumpa mea Antonia .......pupici multi ......

    RăspundețiȘtergere
  5. aja, aja ...pupici dulci de la mare..

    RăspundețiȘtergere
  6. multumesc pentru munca pe care o faceti,va doresc mult succes cu acest nou site care arata foarte bine...spor la treaba va doresc si multa multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mulţumesc pentru tot ce faci pentru noi. Esti deosebita! Un Paste fericit iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari pentru acest nou blog, dar si pentru tot ce ai facut pana acum.

    RăspundețiȘtergere
  9. Felicitari pentru acest blog , mii de multumiri pentru traducerea acestui serial , mii de multumiri pentru tot ce faci , pentru noi , iubitorii de filme si seriale coreene .Vreau sa multumesc si domniei sale Ella73 , pentru ca datorita ei te-am gasit si pe tine si pe domnul Petre Adrian .Mult succes in continuare .Gabriela

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari pentru blog.Sunteti nemaipomeniti tu si toti cei care doar din pasiune faceti asemenea munca si ne aduceti noua mai aproape lumi pe care le stiam doar din carti,ne infrumusetati zilele astea stresate de servicii si de criza .Multumesc ca existati!

    RăspundețiȘtergere
  11. Ca deobicei sunteti minunate,si tu Iana si Ella,nu v-ati dat batute niciodata,asta inseamna mentalitate de invingator si forta interioara.Nu am stiut pana acum de existenta blogului,noroc cu Carmen Mihail care a lasat un link pe FB,va doresc din suflet sanatate si spor in tot ceea ce faceti...pupici!Codruta

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc pentru toate serialele pe care le-ai tradus atat tu cat si ceilalti traducatori. Va doresc in continuare mult spor. Florentina

    RăspundețiȘtergere
  13. Multumesc pentru efortul urias pe care-l depuneti pentru noi si ca ne daruiti bucuria de a viziona aceste minunate seriale coreene.Domnul sa va implineasca toate visele si spor in toate!Aurora

    RăspundețiȘtergere
  14. Vai... vai... cate batiste am udat la acest serial... Multumesc pentru traducerea lui.

    RăspundețiȘtergere
  15. E un film minunat! Multumim.E singurul care m-a marcat atat de mult dintre sutele vizionate.Cred ca m-am indragostit la distanta de actorii acestia deosebiti.

    RăspundețiȘtergere
  16. Este cea mai densa poveste de dragoste.De altfel,Zo In Sung este un barbat deosebit de carismatic si se muleaza perfect pe orice rol face...nu mai vorbim de aspectul sau cu totul si cu totul deosebit.Mi-a placut nespus si in ,,Ce s-a intamplat in Bali?",am ras cu lacrimi la cateva scene,greu de crezut ca un asemenea ,,macio"poate fi atat de haios...de altfel,toate filmele si serialele in care a jucat,au purtat amprenta sa personala.
    In acest serial,este maturizat pe deplin,cu trasaturile mai ascutite dar cu un castig de frumusete.Am vazut serialul cand a aparut,ne-am contrat,ca e mort,ca nu e mort(in finalul serialuli,desigur) ne-am plans reciproc pe umeri...si da,te poate impresiona foarte mult!de exemplu,eu,deocamdata nu pot sa- revad...asa mi se intampla cand un film imi place foarte mult.Ca sa fiu plastica,filmul ma,,consuma",de fapt ne consumam reciproc si am nevoie sa treaca un timp pana sa-l revad.
    Am tot cautat informatii,s-ar parea ca momentan,Zo In Sung nu are nici o oferta,pacat!

    RăspundețiȘtergere

Cele mai vizionate postări

Imagini pentru teme create de pederk. Un produs Blogger.

Vizitatori