ANUNTURI

NOUTATI !

NU FURATI SI NU COPIATI MUNCA NOASTRA.

LINKURI PARTENERE

ATENTIE!

UN SIMPLU MULTUMESC NE DA PUTEREA DE A MERGE MAI DEPARTE

marți, 15 septembrie 2015

ONE FINE DAY

One Fine Day” is a drama about a girl who works at an aquarium as an aquarist, that reunites with her brother from whom she’s been separated for 15 years. Different from other dramas, this one was shot in Australia, giving the viewers many beautiful new locations to look at. As it introduces a new kind of occupation, called an aquarist, it uses many different kinds of underwater filming techniques. These new techniques use a HD camera, which captivates the viewers with great pictures. 

Traducerea si adaptarea: Alexandria 



Read more:




http://ianadaliana.blogspot.ro/p/blog-page.html
http://ianadaliana.blogspot.ro/p/one-fine-day-episodul-2.html
http://ianadaliana.blogspot.ro/p/episodul.html
 http://ianadaliana.blogspot.ro/p/one-fine-day-episodul-4.htmlhttp://ianadaliana.blogspot.ro/p/one-fine-day-episodul-5.htmlhttp://ianadaliana.blogspot.ro/p/one-fine-day-episodul-6.html
http://ianadaliana.blogspot.ro/p/blog-page_6.html
http://ianadaliana.blogspot.ro/p/one-fine-day-episodul-8.html
http://ianadaliana.blogspot.ro/p/blog-page_20.html
http://ianadaliana.blogspot.ro/p/one-fine-day-episodul-10.html
http://ianadaliana.blogspot.ro/p/one-fine-day-episodul-11.html
http://ianadaliana.blogspot.ro/p/blog-page_9.html
http://ianadaliana.blogspot.ro/p/one-fine-day-episodul-13.html
http://ianadaliana.blogspot.ro/p/blog-page_8.html
 http://ianadaliana.blogspot.ro/p/one-fine-day-episodul-15.html
 http://ianadaliana.blogspot.ro/p/one-fine-day-episodul-16.html

17 comentarii:

  1. Nu se mai traduce? Imi plac mult actorii ! Multumesc pentru munca dvs,care ne incanta pe noi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se traduce in continuare. Vor fi postate doua episoade pe saptamana, lunea si vinerea, in limita timpului meu disponibil. Cu placere :)

      Ștergere
  2. Multumesc pentru raspuns, astept cu nerabdare si sa aveti sanatate si spor !

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna dimi! LA multi ani dragelor traducatoare! Timp si spor! Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult acest serial, am urmarit cu drag 4 episoade, dar sincer nu vreau sa va suparati daca va rog sa postati episoadele pe sursa care au fost primele 3 episoade, de la episodul 4 sursa care sunt postate nu se poate marii, cu greu pot sa urmaresc, motive cu vederea, imi pun si ochelarii dar.... Imi cer mii de scuze pentru indrazneala si multumesc mult pentru efortul care-l faceti sa traduceti aceste proiecte frumoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Stati linistita, nu m-am suparat. Clipul se poate mari de pe bara, e un buton in forma de patratel. Din pacate, nu pot schimba sursa din cauza furturilor masive din ultima vreme. Exista persoane lipsite de etica si bun-simt care iau serialele fara acord, le urca pe blogul lor si-si insusesc munca mea. Aceasta sursa este singura cu un sistem care nu permite copierea. Dar problema dumneavoastra se poate rezolva usor de la acel butonas :) Scrieti-mi cu incredere daca nu reusiti si va fac o poza cu instructiuni. O seara placuta! :)

      Ștergere
    2. Stiu sa apas pe acel patratel, este langa butonul cu sonorul, se schimba imaginea, dar nu se mareste, ecranul pe margini este negru si in mijloc este postarea, scrisul este mic. Poate se mareste din alta parte si nu stiu, daca se poate sa-mi explcati. Aveti dreptate cu furtul si va sustin, este pacat sa va fure munca. Multumesc pentru raspuns

      Ștergere
    3. Incercati sa schimbati browser-ul, poate asta e cauza. Daca nu merge, va rog sa-mi lasati un profil de facebook sau o adresa de mail si vom rezolva problema pe privat. Din pacate, zilele astea nu sunt disponibila, bunica mea e pe patul de moarte, motiv pentru care voi amana postarea episoadelor pe saptamana viitoare. Imediat ce voi putea, va voi ajuta. O seara placuta! :)

      Ștergere
  5. Sincer imi pare rau pentru necazul dumneavoastra si nu este momentul sa va deranjez, mai lasam sa treaca timpul si cand incepeti sa traduceti din nou, o sa mai revin cu un comentariu. Multumesc mult pentru raspuns si va doresc o seara linistita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna seara! Am revenit la vechea sursa, sper sa nu mai intampinati probleme la vizionare. Vizionare placuta!

      Ștergere
    2. Mii de multumiri pentru revenirea la vechea sursa, multe aprecieri pentru traducerea si adaptarea care o faceti deosebit de bine, One Fine Day este un serial foarte frumos cu o poveste din viata unor tineri care s-au regasit dupa 15 ani, imi place mult actiunea din acesta si multumesc pentru postarea si traducerea grozavei drame.

      Ștergere
  6. Mi de multumiri pt munca dvs si multa putere va doresc!!













    RăspundețiȘtergere
  7. Un serial superb, pe care l-am urmarit cu mare drag atat ptr actiune cat si ptr actori! Multumesc Alexandra ptr traducerea impecabila!

    RăspundețiȘtergere
  8. multumesc pentru acest serial deosebit !

    RăspundețiȘtergere
  9. Multumesc frumos pentru bucuria produsa prin traducerea si postarea acestui serial

    RăspundețiȘtergere
  10. Un serial foarte frumos, tipic coreean, frumusete, puritate, sensibilitate, romantism, o lectie de viata. Un serial pe care mi-am dorit sa-l vizionez. Am simtit ca va fi pe placul inimii mele. Iti multumesc!

    RăspundețiȘtergere

Cele mai vizionate postări

Imagini pentru teme create de pederk. Un produs Blogger.

Vizitatori